Raskinuli Kaća Živković i Bane Janković!

Katarina Živković raskinula je četvorogodišnju vezu s verenikom Branislavom Jankovićem i otišla kod roditelja u Leskovac!

Kaca i Bane

Katarina Živković ostavila je verenika Branislava Jankovića. Ovog puta njihovoj ljubavi je zaista došao kraj jer Kaća ni ne pomišlja da se vrati Banetu. Pevačica je raskinula četvorogodišnju vezu s manekenom pre nekoliko dana i prekinula je svaki kontakt s njim. Iselila se iz stana na Tošinom bunaru u kojem su živeli i otišla kod roditelja u Leskovac. Tamo će biti sve dok se ne završe radovi u njenom stanu, koji je nedavno kupila u Zemunu. Bane ne može da se pomiri s raskidom, pa je svakog dana zove i plače da se pomire.

– Kaća je stavila tačku na njihov emotivni život. Zbog prezasićenja i čestih rasprava pevačica je odlučila da raskine. Ona više nije mogla da trpi ljubomoru i njegovo „kljucanje“ – priča izvor i dodaje da maneken ne može da se pomiri s činjenicom da više nisu zajedno.

– Bane je teško podneo raskid i mnogo pati. Nikad mu se nije dešavalo da plače zbog neke devojke, a sad ga je i to stiglo. Zove je nekoliko puta dnevno i šalje joj poruke, ali ona ne želi da mu odgovori jer će im tako biti još gore.

Čitaj još  Vendi u vamp izdanju!

Živkovićeva i Janković upoznali su se 2010. godine u rijalitiju „Farma“, gde su započeli vezu. Njih dvoje su se verili i planirali venčanje. Poslednjih godinu dana veza im je bila na klimavim nogama, pogotovo kad su kružile priče da Bane vara Kaću. Nakon svake svađe pokušavali su da spasu svoju ljubav, sve do momenta dok Kaća nije presekla i rekla „kraj“.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply