Raskinuli Ivan i Sara?!

„Daleko od očiju, daleko od srca“, krilatica je kojom se može opisati odnos Ivana Marinkovića i Sare Trajanović, jer je manekenkenim odsustvom njihova veza zapala u krizu i rezultirala raskidom.

Ivan i Sara

Naime, dok je boravila u Istanbulu, manekenka se udaljila od bivšeg farmera, koji je čak nije sačekao ni na aerodromu prilikom povratka u zemlju, a ona je otišla pravo kod mame i bake.

– Sara je pre mesec dana otišla u Istanbul sa mišlju da će sa njenom i Ivanovom vezom sve biti u redu i da će se srećna vratiti u njegov zagrljalj. Međutim, to se nije desilo. Iako su se u početku svakodnedvno čuli preko „Skajpa“ i drugih društvenih mreža, vremenom je to postalo sve ređe. Ona je isplanirala da se u Srbiju vrati osmog marta, ali umesto da je Ivan sačeka na aerodromu, kao što ju je i ispratio, ona je sama otišla kod mame i bake. Uz obrazloženje da se uželela svoje porodice, Trajanovićeva je izbegla susret sa Ivanom, a kako je njemu bilo, ne znam. Zna i da su se često raspravljali oko Ivanovih čestih izlazaka u noćni provod i da je Sari to baš smetalo – izjavio je izvor blizak manekenki.

Inače, Sara je pre nekoliko dana na Ivanov profil na Fejsbuku postavila smajli, koji on nije komentarisao, niti pokazao da mu se sviđa, što je mnoge začudilo, ali i pokazalo da u njihovoj vezi ima problema. U nameri da saznamo kako je bilo u Istanbulu i šta se dešava u njenoj vezi sa Ivanom, kontaktirali smo sa Sarom, koja je do zaključenja ovog broja ostala nedostupna, ali kada smo pozvali njenu mamu Rositu, ona je kratko rekla:

– Nemate šta da mislite. Do viđenja – bilo je sve što je kazala manekenkina mama.

Čitaj još  Farma: Maja razotkrila Kristijana i Staniju! (VIDEO)

Iako nije bio u mogućnosti da se javi na telefon, Ivan Marinković nam je u SMS-u potvrdio da je Sara stigla u Beograd, ali i da se još uvek nisu videli.

– Da, stigla je. Uželela se majke i bake, tek treba da se vidimo, sve je ok – napisao je kratko Marinković.

Sara skratila boravak u Turskoj!

Iako je po odlasku u Istanbul najavila da će se tamo zadržati dva meseca, Sara Trajanovićeva je svoj boravak skratila na mesec dana.

Sara Trajanovic

– Prvobitno je bilo planirano da se Sara zadrži dva meseca u Istanbulu, ali je u prvih mesec dana završila sa svim obavezama i vratila se u Srbiju. Ona je svoj ugovor obnovila i na leto se vraća u Tursku, ali u Bodrum, gde je čeka niz poslovnih angažmana – izjavio je izvor blizak manekenki.Iako je po odlasku u Istanbul najavila da će se tamo zadržati dva meseca, Sara Trajanovićeva je svoj boravak skratila na mesec dana.

izvor: Alo

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply