goca trzan se razvodi

Rašina ljubavnica potvrdila da se Goca Tržan razvodi

Devojka koju je paparaco uslikao prošle nedelje kako s Tržankinim mužem ruku podruku ulazi u hotel priznala vezu s njim, zbog čega se uopšte ne kaje.

Devojka s kojom je Raša Novaković prevario suprugu Gocu Tržan jeste dvadesetogodišnja Teodora Radojičić iz Beograda!

Paparaco je u noći između nedelje i ponedeljka uhvatio nevernog bubnjara kako u sitnim satima s dugonogom crnkom ulazi u hotel na Voždovcu. Možda bi njen identitet ostao misterija da se sama nije odala.

Naime, Rašina ljubavnica je juče na svom Instagram profilu okačila naslovnu stranu magazina sa njenom i Rašinom slikom i tagovala Rašin bend „Kilotona“, ali kad su počeli da se nižu komentari, brzo je obrisala post. Kasnije je kontaktirala redakciju i pretila novinarima.

rasa novakovic sa ljubavnicom

– Kako vas, bre, nije sramota? Hoćete da mi uništite život? Zbog vas prolazim kroz pakao. Moja porodica je sada na stubu srama. Odgovaraćete i debelo ćete mi platiti zbog ovoga – urlala je Radojičićeva.

Ona nije želela da odgovori na pitanja koliko se dugo poznaje s Novakovićem, gde su se tačno upoznali i da li se i dalje viđaju. Teodoru čak nije pogodilo ni što se Goca i Raša razvode zbog nje, već se našla uvređenom zbog Gocinih jučerašnjih prozivki. Paparaco je juče uslikao Tržanku oko pet sati posle podne, kad je išla da se konsultuje sa advokatom oko razvoda. Pevačica nije želela da govori o neverstvu svog muža, već je besno poručila novinaru:

– Idi, nađi Rašu, pa njega slikaj s nekim fufama! – odbrusila je Goca, što je Teodoru isprovociralo, pa je rešila da joj odgovori:
– Prvo, ja nisam fufa, već foto-model. Drugo, nek se ta pevačica zapita zašto je njen muž pao na moj šarm. A ako joj nije jasno, ja ću joj dati i odgovor. Bolja sam u seksu od nje! Treće, danas se svi živi razvode i ne vidim u čemu je problem. Nisam ja kriva za njihov kraj – rekla je Radojičićeva i prekinula vezu.

Čitaj još  Goca Tržan: Raša i ja smo napravili aferu da je gej!

Raša Novaković i dalje ne odgovara na pozive i poruke.

Pretnje na društvenim mrežama

Nakon što je dnevni list objavio ekskluzivne fotografije Raše Novakovića i njegove ljubavnice, manekenka dobija preteće i uvredljive poruke na društvenim mrežama.

– Zašto si namestila dečka paparacima? Glupačo, imaš li ti obraza?! – samo su neki od komentara koje je prethodna dva dana dobijala Teodora.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars

One comment

Leave a Reply