djani sa modricama

Radiša Trajković Ðani: Prebili su me ko vola!

Radišu Trajkovića s leđa napala dva čoveka, šutirali ga u stomak i udarali pesnicama u glavu, zbog čega ima modrice na oku i po telu.

Radiša Trajković Ðani krvnički je pretučen ispred svoje kuće u Mirijevu.
Pevač je izlazio iz dvorišta da preparkira automobil kad su ga iza kapije sačekala dva nepoznata čoveka i napala ga s leđa u nameri da ga opljačkaju.

Prvo su mu zavrnuli ruku i oborili ga na zemlju, a onda su ga šutirali u stomak i udarali pesnicama u glavu. Ðani nije imao priliku da se brani te im nije uzvratio, a lopovi su pobegli s njegovim satom vrednim oko 2.000 evra.

ivan ivanovic djus modrice

– Ðanija su prebili od batina ni krivog ni dužnog. Nikome se nije zamerao i nema neprijatelje, naprotiv, svima je pomagao koliko su mu dozvoljavale njegove mogućnosti. Nije se nadao da će se neko šunjati oko njegove kuće i napasti ga. Neko je verovatno mislio da će mu oteti pare, nakit ili možda upasti u dom. Trajković kod sebe nije imao novac, već samo sat koji su mu oteli. Nedavno se pisalo da je kupio zlatni sat, pa neke bunde, markiranu garderobu, verovatno su mislili da će ga skinuti golog i uzeti mu sve što ima – rekao je izvor i dodaje da folker ima podlive na oku i po telu.

– Natečen je, a na levo oko jedva vidi. Zbog bolova i straha još uvek nije policiji prijavio slučaj, ali verovatno hoće u skorije vreme, jer ovo ne sme proći nekažnjeno. Čim su napadači pobegli, on je otišao kod lekara, koji mu je konstatovao lakše telesne povrede – otkrio je izvor.

Čitaj još  Sergej Ćetković oduševio publiku u Amsterdamu!

ivan marinkovic modrice

Kontaktirali smo sa Ðanijem, koji je potvrdio saznanja.

– Neki momci su mi napravili sačekušu i prebili me kao vola. Nisam podneo krivičnu prijavu protiv njih, što ne znači da neću. Ovo mi se prvi put desilo, a nadam se i poslednji – izjavio je pevač.

Poznati na meti napadača!

Ðani nije jedina poznata ličnost koja je brutalno prebijena na ulici. I Ðus je doživeo istu sudbinu. Njega je grupa huligana pretukla na Konjarniku metalnim predmetima, kad mu je povređena glava, a noga i ruka su mu nekoliko nedelja bile u gipsu.

milan tarot modrice

I Milan Tarot je pretučen nasred ulice, ali i Gagi Ðogani. Poslednji koji je dobio batine je bivši muž Goce Tržan Ivan Marinković, koji je za to optužio klavijaturistu Amadeus benda Acu Stanimirovića.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Više o Đanijevim batinama OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply