Radi Manojlović polupali auto!

Lopovi su odneli radio, koji je vredan oko hiljadu evra, i tri haljine koje je pevačica spremila za nastup.

Rada Manojlovic pored auta

Pevačica Rada Manojlović potpuno je ostala zatečena kada je u ponedeljak ujutro pred put videla da joj je auto obijen i iz njega ukraden radio, kao i kesa sa haljinama koja je stajala pozadi.

Pevačica je na put otišla automobilom svog menadžera, dok će šteta popravke i nestalih stvari iz auto koštati dve hiljade evra.

Rada se prethodno veče vratila sa nastupa i parkirala suto ispred svoje zgrade na Vračaru da bi je ujutro sačekala potpuno druga situacija.

Samo što je ustala i spakovala se da krene na drugi nastup, primetila je razbijeno staklo kod mesta suvozača. Odmah je otključala auto kako bi proverila šta šta nedostaje i shvatila da su odneli radio, koji je vredan oko hiljadu evra, jer ga je Rada kupila u inostranstvu. Lopovi su očigledno mislili da se nešto vredno nalazi i u kesi koja je bila na sedištu u kojoj su bile tri haljine za nastupe koje je taj dan pevačica pokupila sa hemijskog čišćenja.

– Odvezla sam auto kod majstora da promenim staklo i ugradim novu muziku, pa je sad sve u redu. Bitno je da niko nije povređen, a ovo je nešto što se svima dešava, pa eto i meni. Živimo u takvo vreme kada ljudi ne biraju kako dolaze do novca. Možda su mislili da iza radija ima sef sa parama, ali su se prevarili – našalila se Rada.

Čitaj još  U novom spotu Goge Sekulić luster od 200.000 evra!

– Ovako će moći samo da uživaju u disku koji je ostao u radiju, a to je miks pesama Tome Zdravkovića, Miroslava Ili8ća i Tozovca, Bila sam umorna i nisam parkirala auto u garažu, što mi se retko dešava, ali eto pogodilo se da bude tako – istakla je pevačica.

izvor: Alo

Leave a Reply