Rada Manojlović završila na infuziji!

“To nisu lekovi, već mnogo vitamina C i drugih komponenti za jačanje imuniteta, koji mi je znatno oslabljen poslednjih meseci. Zbog toga sam često prehlađena, pa sam morala da potražim stručnu pomoć”, izjavila je prevačica.

Rada Manojlovic sa infuzijom

Radi Manojlović je pozlilo posle napornih nastupa zbog čega je završila na infuziji! Pevačica je potpuno isrcrpela organizam na turneji zbog koje putuje sa jednog kraja sveta na drugi, pa je morala da potraži pomoć lekara. Zbog čestih prehlada koje nije preležala, imunitet joj je veoma pao, pa su joj lekari predložili vitaminske koktele.

Fotografiju na kojoj pevačica prima infuziju u klinici u kojoj se leči objavio je stilista Stefan Orlić, koji se istog dana zatekao na pregledu zbog visoke temperature.

– Ja umirem, a Rada pozira – napisao je on ispod fotografije.

– To nisu lekovi, već mnogo vitamina C i drugih komponenti za jačanje imuniteta, koji mi je znatno oslabljen poslednjih meseci. Zbog toga sam često prehlađena, pa sam morala da potražim stručnu pomoć kod divne doktorke Branke – rekla je Rada, a njen menadžer Saša Đurić dodaje da je naporan tempo rada uticao na pevačicino zdravlje.

– Rada je veliki profesionalac i trudi se svakoga da ispoštuje, zbog čega čak i pod prehladom ide na nastupe, u stanju je da stoji dva sata tako umorna i preznojena posle nastupa i slika se sa fanovima kako bi im ugodila, što ju je koštalo zdravlja. Zbog takvog stanja i turneje koja nas od 14. marta čeka po Americi i Kanadi morala je da primi nekoliko infuzija kako bi ojačala organizam, jer uporedo i snima album. Sada je dobro i imunitet joj se popravlja, trudi se da slobodno vreme koristi za odmor i nadamo se da će sve izdržati – rekao je Đurić.

Čitaj još  Mariji Šerifović isključen broj telefona zbog neplaćenih računa?!

Međutim, nisu samo česte prehlade i pad imuniteta problemi koje Rada ima zbog posla. Pevačica, naime, ima i ozbiljne probleme sa kičmom.

– Verovatno ću povući ručnu kada budem pala u nesvest, ali o tome trenutno ne odlučujem ja, već menadžeri koji me samo pozovu i izdiktiraju kada i gde pevam. Od Brene sam naučila da budem profesionalac, jer je ona imala po dva nastupa dnevno, ali nikako da naučim i da joj se to odrazilo na zdravlje. Da ne bude zabune, volim svoj posao i to što zarađujem, ali je rano da sa 28 godina imam ozbiljne zdravstvene probleme – istakla je nedavno Rada.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply