Rada Manojlović uživa u Majamiju bez dečka! (FOTO)

Rada je sinoć održala prvi koncert u sklopu američke turneje, a dečko će morati da se uklopi u njene poslovne obaveze.

Rada Manojlovic Majami

Rada Manojlović spojila je lepo i korisno. Ona je pre tri dana otputovala na jednomesečnu američku turneju sa svojim menadžerom Sašom Đurićem i klavijaturistom Mišom. Sinoć je održala prvi u nizu koncerta i pred brojnom publikom otpevala je najveće hitove koji godinama prate njenu uspešnu karijeru. Otkako je stigla u Majami, nije oka sklopila. Odmah je krenula u obilazak grada, a neke slike okačila je i na društvene mreže.

Ono što Radu najviše raduje je susret sa dečkom Momirom Gajićem, koji živi i radi u Americi. Međutim, on mora da se uklopi u raspored njenih nastupa pošto su je se fanovi veoma uželeli. Manojlovićka će se potruditi da što više vremena provede sa njim. Sada opušteno mogu zagrljeni da šetaju ulicama jer nema srpskih paparaca i ne moraju da strepe da će njihova slika sutra osvanuti u novinama.

Čitaj još  BLAM: Pevačica godinama nosi iste cipele?! (FOTO)

Pevačica će na turneji biti do 8. maja, a pevaće u Njujorku, Las Vegasu, Čikagu, Detroitu, Vašingtonu, Floridi, Atlanti… Jedan od koncerata održaće zajedno sa Amarom Giletom Jašarspahićem.

izvor: Kurir

Leave a Reply