Rada Manojlović uslikana sa novim dečkom!

Par je snimljen u jednom beogradskom kafiću kako razmenjuje nežnosti.

Rada sa novim deckom

Pevačica Rada Manojlović definitivno je u vezi sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem.

Naime, ekipa emisije “Paparaco lov” snimila je ovaj par u jednom Beogradskom kafiću kako razmenjuju nežnosti i tako potvrdila ranija pisanja medija. Ekipa ove emisije i ranije je pokušavala da usnimi par, međutim, oni su se uglavnom sastajali u inostranstvu.

Rada i Momir

Čini se da je pevač Milan Stanković ipak bio u pravu. Naime, on ranije izjavio da zna da ga je Rada varala i da je reč upravo o Gajiću, jer je video poruke u njenom telefonu.

Rada o vezi sa Momirom: O intimi pričam samo sa sestrom!

Rada je za „Pulsonline“ otkrila da će ostati dosledna svojim rečima, a to je da nakon veze sa Milanom Stankovićem više neće pričati o svom ljubavnom životu.

– Kad se previše otvoriš medijima i pričaš o tome da si zaljubljen, srećan i tako dalje, onda sam sebe stavljaš u situaciju da kad dođe do neželjenih dešavanja u tvojoj vezi, kao npr. svađe, raskida, da jednostavno duguješ medijima neko objašnjenje šta se, zašto i kako desilo. Upravo iz tih razloga ja želim da sačuvam svoj mir i ne želim uopšte da pričam na tu temu, jer ne želim nikome ništa da dugujem, niti da objašnjavam, prvo s kim sam, zašto sam i kako, a onda kad nisam s nekim, zašto više nisam, šta se desilo, ko je kriv i tako dalje. O takvim stvarima pričam samo sa sestrom, nisam navikla da ih delim sa milionima. Pričanje za medije o svojoj intimi je jedan začarani krug u koji se borim da ne uđem, već ćutim i vodim svoj život, a drugima ostavljam da ga komentarišu – izjavla je Rada.

Čitaj još  Novinari optužili Ivana Marinkovića da je napao bivšu devojku, on demantovao priču!

izvor: Kurir, Puls

Leave a Reply