Rada Manojlović u teretani

Za savršenu figuru Rade Manojlović zaslužna je genetika, ali i redovni treninzi na koje ide kako zbog estetskih tako i zbog zdravstvenih razloga.

Rada Manojlovic u teretani

– Zbog visokih štikli i stajanja na nastupima, počela sam da osećam bol u leđima. Doktor me posavetovao da na vreme počnem da radim vežbe, pre svega za kičmu, kako kasnije ne bih imala većih problema – rekla je Rada.

Lepa pevačica ne krije da u početku nije bila disciplinovana te da je često preskakala treninge, ali da je uz pomoć ličnog trenera Marka postala ažurnija.

– Marko je uporan i ima puno iskustva sa takvima kao što sam ja – kroz smeh nam je ispričala Rada, što je i sam Marko potvrdio.

Vežbe koje pevačica upražnjava, koncipirane su tako da jača lumbalni deo kičme, ali i da zateže telo. To podrazumeva i vežbe opterećenja, te tako razvija i ruke.

Rada u teretani

– Vežbe sa tegićima možda izgledaju naivno, ali verujte da nisu. Svaki ima pet kilograma. Kada u rukama imate 10 kilograma, ne možete mnogo da izdržite. Treniram tri puta nedeljno po sat vremena i osećam se odlično. Desi se da zbog posla izostanem, ali nadoknadim propušteno – rekla je Rada.

Čitaj još  Farma: U nedelju stiže kraljica rijalitija na imanje!

Pevačica u Sportskoj akademiji „Kočović“ sa posebnom strašću tuče po vreći za boks.

– Dok udaram u nju, zamišljam nekog drugog i izbacujem svu negativnu energiju iz sebe – šali se Rada.

izvor: Blic

Leave a Reply