Rada Manojlović snimljena u knjižari!

Iako mnogo radi, Rada Manojlović očigledo ima vremena i za čitanje, ako ne kod kuće, onda barem dok putuje na nastupe. Atraktivnu pevačicu zatekli smo u jednom tržnom centru, gde je posle nastupa na iznenađenje mnogih zaobišla butike i uputila se u knjižaru, u kojoj je pažljivo birala štivo kojim će se zanimati narednih dana.

Rada Manojlovic u knjizari

Iako se zadržala pored drama „Neka tuđa pravila“, „Doba čuda“ i „Tigrova žena“, Rada se na kraju odlučila za knjigu o životu Nikole Tesle „Sva Teslina deca“, autora Gorana Skrobonje.

Ova popularna pevačica retko ima slobodne dane u sezoni praznika, pa će očigledno odmor potražiti u čitanju. Ovo ne iznenađuje njene prijatelje koji znaju da je Manojlovićeva, pre nego što se prijavila za „Zvezde Granda“, bila vrlo dobar student Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu. Nažalost, Radi poslovne obaveze ne dozvoljavaju da nastavi studije, pa je literaturu sa fakulteta zamenila lakim štivom.

Rada u knjizari

– Mislim da Rada živi u blizini jer je čest gost naše knjižare. Knjige uglavnom kupuje za sebe, a vrlo često i kao poklon prijateljima. Za razliku od kupaca, ja se ne iznenadim kada je vidim u knjižari, jer ne robujem predrasudama koje vladaju o ljudima sa estrade – kaže prodavačica.

Čitaj još  Jelena Karleuša: Dara Bubamara tako jeftino izgleda u spotu! (VIDEO)

Rada u knjizari

izvor: Alo

Leave a Reply