rada se preselila kod momira

Rada Manojlović se uselila u Momirov stan!

I nakon što se njen dečko vratio u Ameriku, Manojlovićeva ostala da živi pod njegovim krovom u Beogradu.

Radmila Manojlović nije više podstanar u Beogradu, i to zahvaljujući svom dečku Momiru Gajiću.

Pevačica već više od mesec dana živi u stanu čiji je vlasnik njen izabranik, koji veći deo godine zbog poslova provodi u Americi. Partner mlade folk zvezde se nakon premijere filma „Bićemo prvaci sveta“, u kome ima malu ulogu, vratio u Ameriku, a Radi je ostavio nekretninu na čuvanje.

– Posle nešto više od dve nedelje života pod istim krovom, Rada i Momir su shvatili da nema potreba da se ona vraća u stan koji godinama iznajmljuje – kaže izvor.

Inače, Rada je rešila i da sebi kupi stan u Beogradu i već je počela da razgleda nekretnine. Pošto ima gde da bude, ne žuri joj se i pazariće stan onda kada bude našla najidealnije rešenje.

rada i momir

– Pre nešto više od mesec dana Momir i Rada su razgledali stanove sa jednim agentom za nekretnine. Nisi našli ništa adekvatno, tako da su odlučili da Rada pređe da živi kod njega – završava izvor.

Ne priča o Momiru

Pozvali smo pevačicu, koja je ostala nedostupna za komentar jer se nalazi na turneji u Sloveniji.

Inače, Rada je rešila da u javnosti više ne priča o Momiru.

Čitaj još  Nina Badrić: Nabacivao mi se Kevin Kostner!

– Smeta mi što ljudi misle da želim medijsku pažnju. Ne znam kako da prekinem razne napise, osim da prestanem da pričam o njemu. Do sada su me navukli milion puta, pa onda izađe naslov „Momiru smeta ovo ili ono“ – rekla je Manojlovićeva.

Rada je privukla pažnju medija pre osam godina kada se pojavila u „Zvezdama Granda“. U vezu s Momirom uplovila je pre dve i po godine, nakon raskida s kolegom Milanom Stankovićem.

izvor: Stars

Leave a Reply