Rada Manojlović se ukočila na svadbi

Pevačica trpi nesnosne bolove jer se ušinula na slavlju Marka Vjetrovića, na kojem je pevala.

Rada Manojlovic

Rada Manojlović ukočila se prošle subote na svadbi bivšeg portparola fudbalskog kluba Partizan Marka Vjetrovića i manekenke Višnje Amanović. Ona je nastupala pet sati bez prestanka, a kad je sela da se odmori, osetila je jak bol u leđima. Pokušala je da ustane, ali nije mogla.

– Rada ni sama nije znala šta ju je snašlo! S obzirom na to da su se gosti ludo zabavljali dok je ona pevala, tražili su da izvede još koji svoj hit. Međutim, Rada nije mogla da ustane – kaže izvor s lica mesta.

Jedna od najangažovanijih zvezda „Granda“ pozvala je svog menadžera Sašu, koji joj je pomogao da pusti korak, a odmah zatim odvezao ju je do kuće. S obzirom na to da bolovi nisu jenjavali ni tokom noći, čim je ustala, Manojlovićeva je otišla kod lekara, koji joj je dao terapiju u vidu lekova i vežbi.

Ona je i juče bila na fizikalnoj terapiji. Inače, osim jedne od najpopularnijih mladih pevačica, na ovoj svadbi prisutne je zadivila i mladina drugarica iz Brazila svojim trbušnim plesom. U njenoj igri, između ostalih zvanica, uživali su i trener zagrebačkog Dinama i dečko Marije Karan Zoran Mamić, kao i Mario, sin njegovog brata, predsednika Dinama Zdravka Mamića.

Čitaj još  Ana Sević glumi zvezdu, neće da živi na selu!

izvor: Kurir

Leave a Reply