Rada Manojlović sa novim dečkom na dočeku!

Momir je sa nekoliko prijatelja bio u klubu u kojem je nastupala Rada, ali kako ne vole da se eksponiraju, poljubac je pao posle ponoći, i to u bekstejdžu.

Rada i Momir

Atraktivna pevačica Radmila Manojlović, koja je navodno ostavila kolegu Milana Stankovića upravo zbog košarkaškog trenera Momira Gajića, dočekala je 2014. godinu sa svojim dragim, koji joj je pravio društvo na njenom nastupu u Cirihu.

Gajić je sa nekoliko prijatelja bio u klubu u kojem je nastupala Rada, ali kako ne vole da se eksponiraju, poljubac je pao posle ponoći, i to u bekstejdžu.

– Rada i Momir su više od godinu dana u vezi i logično je da u novogodišnjoj noći budu zajedno. Rada je pevala u Cirihu kao i prošle godine, Momir je došao sat pre ponoći i smestio se u separe koji je rezervisao za sebe i prijatelje. Nakon ponoći, Radmila je napravila pauzu i otišla u bekstejdž, gde se ubrzo pojavio i Gajić i čestitao joj Novu godinu. On je kod pevačice proveo desetak minuta, a u separe se vratio kada se Rada vratila na binu – rekao je izvor blizak muzičkoj zvezdi.

Čitaj još  Katarina Živković izvela performans u kolima (VIDEO)

Zanimljivo je da je košarkaški trener i 2013. godinu proslavljao u Cirihu na Radinom nastupu, iako je ona tada još uvek bila zvanična devojka Milana Stankovića, a ubrzo se pojavila i fotografija na kojoj Momir pozira sa prijateljem, a u pozadini se vidi Manojlovićeva koja se sprema za nastup.

izvor: Kurir

Leave a Reply