Rada Manojlović otputovala u Ameriku! (FOTO)

Pevačica otputovala na daleki kontinent zbog jednomesečne turneje, ali i da bi se videla s dečkom.

Rada na aerodromu

Rada Manojlović konačno je otputovala u Ameriku, gde je čeka dečko Momir Gajić. Posle problema zbog izdavanja američke vize, ona je konačno dobila papir s kojim može preko Bare, pa je brže-bolje zapucala na daleki kontinent. Tamo je otišla zbog nastupa, ali i da bi mesec dana, koliko će se zadržati u SAD, bila sa svojim dragim koji tamo živi. Rada je juče u cik zore stigla na aerodrom. S njom su bili menadžer Saša Đurić i klavijaturista Miša, koji su joj se pridružili na tom putu, a ispratila ju je sestra Maja.

Rada sa sestrom

Kao prava žena, Rada se uplašila da je nešto zaboravila, pa je pre čekiranja karte htela dobro da proveri svoj kofer. Menadžer ga je otvorio, a ona je „kopala“. Bilo je tu svega, ali nama je za oko zapala zlatna haljina, kojom će Rada na nastupima sigurno mamiti uzdahe muškaraca. Kada se uverila da je sve ponela, otrčala je do prodavnice i kupila keks i slatkiše. I to one domaće proizvodnje.

Čitaj još  Ceca donosi sunce na Ušće! (VIDEO)

Rada sa koferom

Inače, Rada će u Americi biti do 8. maja, a pevaće u Čikagu, Las Vegasu, Majamiju, Detroitu, Njujorku, Vašingtonu, Floridi i Atlanti, a jedan od nastupa biće i zajednički s Amarom Giletom Jašarspahićem.

izvor: Kurir

Leave a Reply