rada manojlovic

Rada Manojlović otkazala sve nastupe u novembru!

Rada Manojlović nije slušala savete lekara i sada će nažalost snositi posledice. Najtužniji su njeni fanovi kojima je napisala i pismo na fejsbuku.

Rada Manojlović je sinoć na svom Fejsbuk profilu napisala status u kom je objasnila svojim fanovima zbog čega je morala da otkaže sve zakazane nastupe u narednih mesec dana. Prenosimo vam Radino pismo u celosti:

– Pre svega, vi znate da sam ja neko ko nikada nije otkazao ni jedan nastup, bez obzira koliko mi je zdravstveno bilo loše. Često sam se oglušavala o savete lekara, pa sam mnogo puta pevala pod velikim prehladama, pod temperaturama i kad sam se osećala jako loše i iscrpljeno… Čak sam pevala sa ukočenim leđima, u patikama, pod velikim bolovima, iako su mi doktori to zabranili. Mnogo puta sam išla svesno protiv svog zdravlja, u želji da ne izneverim nikog od vas, koji me čekate svaki put u nekom drugom gradu, diskoteci. Nažalost, sada sam zbog problema sa grlom koji imam već dva meseca, od koga nikako ne mogu da se oporavim jer konstantno radim (ali i zbog upozorenja doktora da mi je neophodan odmor od mesec dana, da bi se grlo odmorilo i vratilo u formu), primorana da otkažem sve nastupe u novembru. Samim tim, pomeriću i premijeru novog albuma, jer ne želim da to bude traljavo odrađeno i da se ne pojavljujem u emisijama i promovišem pesme kako treba. Vi ne zaslužujete tako nešto, već samo najbolje, i ja želim da vam to pružim. Unapred vam hvala na razumevanju i strpljenju, ovde je ipak zdravlje u pitanju, moram malo da mislim na sebe, nemojte mi to zameriti i znam da ćete me razumeti… – istakla je pevačica.

Čitaj još  Ana Nikolić šokirala javnost svojom izjavom!

izvor: www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply