rada manojlovic

Rada Manojlović: Jednom sam pevala na kruzeru i nikad više!

“Baš to veče kad sam nastupala, bila je i oluja na moru, kiša, vetar, sneg, svašta me snašlo”, objasnila je Rada svoje iskustvo.

Zvezda ‘Granda’ Rada Manojlović, u intervjuu za Grand televiziju, izjavila je da nije oprala kosu jer je imala mnogo obaveze tog dana i nije stigla da je pusti, kako ona to inače voli.
Rada je nedavno pevala na jednom kruzeru na privatnoj zabavi.

– Tamo sam kročila sad i nikad više. Ja sam ti jedno od onih stvorenja koje misle da čovek treba da leti da bi imao krila, da treba da pliva da bi bio riba… – smatra Rada.

Pevačica je takođe rekla da kada stalno razmišlja negativno kad je na putu, ružne stvari joj se i događaju.

– Baš to veče kad sam nastupala, bila je i oluja na moru, kiša, vetar, sneg, svašta me snašlo – objašnjava Rada svoju muku i dodaje da se na avion navikla posle mnogo godina letenja.

– Pomislila sam da sam na Titaniku. Razmišljala sam da sam ja na onom gornjem spratu i da će mene prvu da spašavaju – rekla je Rada kroz osmeh.

Rada je elegantnu punđu imala i na žurci koju je organizovao magazin Story. Ona je pred kamerom “Grand televizije” priznala da nije stigla da opere kosu i da je zbog toga zavezala.

Čitaj još  Ana Nikolić se još uvek nada Ćazimu Osmaniju?!

– Ma gde mi lepše stoji punđa… Ovo je bila vanredna situacija. Danas sam previše nastupala sa kosom i nisam mogla da je perem 6 puta koliko je to zahtevao raspored mojih obaveza. Tako da nije baš najsrećnija kad je pustim – rekla je Manojlovićeva.

izvor: Kurir

Leave a Reply