Rada Manojlović i Cvija u vezi?! (VIDEO)

Reper i pevačica su snimili duet i neprestano su zajedno pa i na snimanja emisija idu zajedno.

Rada i Cvija

Stefan Cvijović Cvija, reper, nedavno je raskinuo višemesečnu vezu sa devojkom Anđelom, a kako se šuška, razlog za to je Rada Manojlović, pevačica s kojom je nedavno i snimio spot. Stefan i Rada već mesecima provode vreme zajedno, čak i na snimanja dolaze u paru.

– Otkako su snimili duet, postali su nerazdvojni. Rada, kada nije na putu, po ceo dan je kod Stefana u studiju, a da su previše bliski mogu da primete i ljudi koji ih ne poznaju. Oni sada snimaju i drugi duet, na sva snimanja idu zajedno njegovim automobilom, a da nešto tu postoji, posumnjala je i Cvijina devojka, koja mu je nekoliko puta zamerila što više vremena provodi sa pevačicom nego sa njom, zbog čega je on odlučio da okonča višemesečnu vezu. Kada ih pitate da li postoji nešto više od drugarstva među njima, oni se samo smeškaju, a kao izgovor što toliko vremena provode zajedno navode zajedničku pesmu – priča izvor blizak pevačicama akterima ove priče.

Nedavno su Cvijović i Manojlovićeva bili zajedno i na snimanju “Grand parade”, a došli su zajedno njegovim automobilom. Sve vreme dok su čekali svoj red da se popnu na binu, stajali su zajedno, pričali, smejali se, ali i grlili i mazili. Kada smo Stefana pitali gde mu je devojka, zbunjeno nam je odgovorio da je nema.

Čitaj još  Parovi: Nećete verovati šta je uradila Saška Karan!

– Nemam devojku! Nema je, tu je, ne znam! Nije da je nema, nego ne znam – bio je sluđen reper, koji je stajao zagrljen s pevačicom dok nam je odgovarao na pitanje, a Radmila se na to samo smeškala, da bismo i nju pitali šta je s njenim momkom.

– Ne demantujem i ne potvrđujem ništa, ne čitam štampu i ne znam šta se piše – bila je kratka Manojlovićeva, dok je Cvija na to dobacio da nije upoznao Radinog dečka.

– Ne znam da li ona ima momka, ja ga nisam upoznao! – rekao je Cvijović.

izvor: Kurir

Leave a Reply