Rada Manojlović dobija svoju emisiju na Grand televiziji!

Rada će uz obilje dobre muzike voditi opuštene razgovore sa kolegama i zabavljati gledaoce.

Rada Manojlovic

Na novoj Grand televiziji jedna od udarnih emisija biće „Rada šou“, koji će voditi niko drugi do pevačica Radmila Manojlović. Koncept je krajnje jednostavan i zabavan, naravno uz mnogo dobre muzike.

Pevačica će biti domaćica svojim kolegama, a ide se na to da se iza scene vidi kako teku estradni razgovori i o čemu pevači pričaju kada su kamere ugašene.

– Snimanje je već počelo, a Rada se u prvoj emisiji odlično snašla. Ona je suzdržana kada gostuje u drugim emisijama jer se boji neprijatnih pitanja i toga da njene reči ne budu pogrešno protumačene. Međutim, kada ona drži konce u svojim rukama, opuštena je i zabavna – priča izvor koji je prisustvovao snimanju pomenute emisije.

Nema sumnje da će ovaj šou imati veoma visok rejting s obzirom na to da je Manojlovićeva jedna od top tri zvezde „Granda“ i ima više hiljada fanova. Takođe, emisija na koju Saša Popović tipuje jeste i „Veče sa…“, koju će svake nedelje voditi druga velika zvezda. Lepa Brena kao voditeljka u prvoj emisiji definitivno obećava da će piplmetri eksplodirati jer, ruku na srce, ona veoma retko daje intervjue, a kamoli intervjuiše.

Čitaj još  Sandra Afrika: Laž je da sam pretučena!

izvor: Kurir

Leave a Reply