Rada Manojlović: Bolesna zbog posla!

“Volim svoj posao i to što zarađujem, ali je rano da sa 28 godina imam ozbiljnih problema sa kičmom, jer sam non-stop na točkovima”, ističe pevačica.

Rada Manojlovic

Umesto sa publikom u centru Beograda, Rada Manojlović pravoslavnu novu godinu dočekala je u svom domu, jer joj je nastup iznenada otkazan i požalila se kako se ozbiljno razbolela zbog posla.

– Verovatno ću povući ručnu kada budem pala u nesvest, ali o tome trenutno ne odlučujem ja, već menadžeri koji me samo pozovu i izdiktiraju kada i gde pevam. Sve će biti drugačije kada budem sama svoj gazda, tada ću u januru raditi samo Novu godinu i konačno ću, posle sedam godina, otići na svoju slavu. Da ne bude zabune, volim svoj posao i to što zarađujem, ali je rano da sa 28 godina imam ozbiljnih problema sa kičmom, jer sam non-stop na točkovima – ističe pevačica koju ugovor sa Grandom vezuje još dve godine.

Čak i da odluči da se uda, Rada do jeseni nema slobodan vikend!

Čitaj još  Besan Adil Maksutović traži starateljstvo nad sinom!

– Kako je krenulo, menadžeri će mi zakazati svadbu. Javiće mi kada i gde da se pojavim i kada dođem shvatiću da je to moje venčanje – šali se Manojlovićeva i otkriva da nije poput mnogih devojaka koje godinama zamišljaju svoje venčanje.

izvor: Alo

Leave a Reply