ana nikolic foto 2015

Publika tražila njenu pesmu a ona pitala: “Ko to peva?”

“Ja ne volim da forsiram samo svoje pesme, želim da publika ode kući zadovoljna pa volim da mešam i tuđe”, rekla je pevačica.

Ana Nikolić otkrila je da na svojim nastupima peva i pesme svojih kolega, dok je izuzetak Hrvatska gde peva samo svoje pesme.

Međutim, dogodi se da zaboravi na neke pesme koje je davno snimila pa da tom prilikom doživi blam.

– Ja ne volim da forsiram samo svoje pesme, želim da publika ode kući zadovoljna pa volim da mešam i tuđe… U Hrvastskoj moram… U početku sam bila nespremna, ali oni su tražili neke moje pesme na koje sam i sama zaboravila, tako da sam se ja u jednom trenutku pitala “Ko peva to?” Totalno su me zbunili – otkrila je pevačica.

ana nikolic koncert

Ana je nakon koncerta u Puli otputovala na Tajland, ali i prokomentarisala aktuelno ispitivanje estrade u poreskoj upravi.

– Vidim da je medijima ta tema zanimljiva. Ja sam stava da svaka država treba biti uređena te i poreski sistem koji ne isključuje ni estradu, ali mislim da ne treba da bude toliko medijski ispraćeno. Ja svoj posao radim najbolje što umem, ali i država treba da radi svoj posao – rekla je Nikolićeva.

Čitaj još  Porodicu Jece Krsmanović odali mobilni telefoni!

Ana je rekla i da je nedavni koncert u Puli bio poslednji u ovoj sezoni, ali da se po povratku sa Tajlanda može očekivati njen novi singl. Međutim, kada će to biti nije želela da otkriva.

– To ne mogu da ti kažem, kad se vratim, javiću se – rekla je pevačica kroz osmeh pred kamerama emisije “Ekskluziv”.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply