ceca i zeljko - pinkove zvezde

Prva fotka Željka Joksimovića u žiriju ‘Pinkovih zvezda’!

“Želja produkcije je bila da novi član žirija bude Željko Joksimović koji će svojim izvanrednim iskustvom i popularnošću doprineti kvalitetu našeg šou programa”, rekli su sa televizije Pink.

Rok pevač Bora Đorđević iz zdravstvenih razloga sprečen je da u narednom periodu nastavi sa snimanjem najpopularnijeg šou programa na TV Pink “Pinkove zvezde”.

– Želja produkcije je bila da novi član žirija bude Željko Joksimović koji će svojim izvanrednim iskustvom i popularnošću doprineti kvalitetu našeg šou programa. Željko je bez reči prihvatio ovaj angažman i mi mu se na tome zahvaljujemo – saopštava TV PINK.

bora djordjevic ziri

Muzičar Željko Joksimović ističe da je u ovom trenutku najvažnije da frontmen “Riblje čorbe” bude što pre dobro.

– Bora je moj veliki prijatelj sa kojim sam podelio neke od najlepših trenutka u životu. Bio je i gost na mom koncertu u Skoplju ove godine, a to se ne zaboravlja. Pink je kuća sa kojom sarađujem od samog pocetka svoje karijere i drago mi je što mogu da pomognem da se šou nesmetano nastavi, jer bi to svako sa zadovoljstvom učinio. Članovi zirija su moji prijatelji koji odlično rade svoj posao i ostaje samo da zajedničkim snagama izaberemo najbolje, dok Bora ne ozdravi, a to će nadam se biti što pre – izjavio je Joksimovic.

Popularni pevač je već prionuo na posao i ove nedelje ga očekuju prva snimanja najomiljenijeg šou programa za talente u regionu.

Čitaj još  Dragana Mirković napravila spektakl u Areni! (FOTO)

Bora: Željko će mi biti odlična zamena!

Bora Đorđević u narednom periodu neće žirirati u Pinkovim zvezdama zbog zdravstvenih problema sa plućima, a zamenjivaće ga kolega Željko Joksimović. Frontmen Riblje čorbe zadovoljan je ovom odlukom.

bora i ceca ziri

– Željko i ja smo veliki prijatelji, on će biti moja adekvatna zamena. Oporavljam se i vrlo brzo ću se vratiti, a siguran sam da će Željko ispuniti očekivanja – izjavio je Bora.

Ceca je danas na svom Fejsbuk profilu postavila prvu zajedničku fotku sa Željkom Joksimovićem, kao novim članom žirija.

izvor: Kurir

One comment

Leave a Reply