Provokativna Stanija u novom spotu Fantastik benda!

U novom spotu Fantastik benda atraktivna starleta, koja je raskinula s Filipom, u zanosnim zagrljajima s frontmenom grupe.

Beca i Stanija

Beca, frontmen Fantastik benda, sudeći prema fotografijama sa snimanja novog spota, izuzetno je uživao.

Naime, on je imao više nego prijatnu ulogu da bude dečko Stanije Dobrojević, i to to baš u vreme kad je raskinula vezu s bivšim farmerom Filipom Panajotovićem. Atraktivne ljubavne scene mnoge će ostaviti bez daha.

– Snimanje prvog dela spota trajalo je čak tri dana. Realizacija drugog dela uslediće uskoro na različitim lokacijama, a sve u želji da našoj publici obezbedimo što lepše kadrove za aktuelni singl „Mila moja“, koji najavljuje album „Hleba i igara“ za manje od mesec dana – rekao je Beca, pevač Fantastik benda.

Stanija i Beca

Kako saznajemo, Stanija u spotu glumi bivšu Becinu devojku, koju je ostavio da bi proživeo mladost. Nakon godina ludovanja, shvata da je ona ipak bila žena njegovog života, ali je malo zakasnio.

– Bilo mi je divno iskustvo na snimanju. Momci su sjajni, kao i reditelj Vedad, čija je produkcija realizovala ovaj visokobudžetni spot. Moram da pohvalim i stilistu Stefana Orlića, s kojim sam prvi put sarađivala – rekla je popularna starleta.

Čitaj još  Poreznici upali na nastup Sinana Sakića u punoj diskoteci?!

Spot, koji već sada privlači veliku pažnju i s nestrpljenjem se očekuje, biće premijerno prikazan za desetak dana na Pinku.

Fantastik bend

izvor: Kurir

Leave a Reply