novi detalji ubistva - jeca marjanovic

Pronađen ubica Jelene Marjanović!

Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.

Osumnjičeni, za koga je premijer Vučić rekao da je poznat policiji, javno se oglašavao i govorio o ubistvu zvezde „Granda“.

Ubica pevačice Jelene Marjanović Krsmanović identifikovan je i policija zna ko je 2. aprila počinio stravično ubistvo na nasipu Crvenka u Borči.

Reč je, navodno, o podvojenoj ličnosti, koja je potpuno nesvesna šta je učinilia.

Nakon danonoćne istrage, koja je trajala sedam meseci, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Marjanović Krsmanović i uspela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.

– U pitanju je osoba koja pati od jednog od najtežih poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se i ne seća kako i zašto je to učinio – tvrdi izvor iz istrage.

Koliko je ta osoba nesvesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnosti.

– On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde “Granda”. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počini tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta – kaže izvor.
Policija je saslušala više od 300 ljudi koji su bili u kontaktu s pevačicom i žive u Borči i Crvenki.

Čitaj još  Seka Aleksić prozvala Daru Bubamaru! (VIDEO)

– Neki od njih su privođeni na informativni razgovor nekoliko puta, dok su određeni prolazili i poligrafska testiranja. Sve je ovo rađeno da bi se meštani Borče eventualno prisetili novih detalja i tako pomogli policiji u istrazi – dodaj izvor.

Na osnovu svih tih razgovora i dokaza prikupljenih na terenu, policija je utvrdila da se ubica ne seća samo zločina.

– Sve vreme se ponaša kao osoba koja nema veze s tim, jer je ubeđen da on to nije uradio. Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabeležen ovakav slučaj – dodaje sagovornik.

Vučić: Policija zna sve, tužilac traži dokaze

Premijer Vučić je rekao sinoć, gostujući na RTS, da je policija uspela da reši slučaj ubistva pevačice.

– Mi smo taj slučaj rešili – poručio je sinoć Vučić.

Podsetimo, premijer je nedavno objasnio i zašto ubica nije još uhapšen.

– Policija zna sve. Veoma je važno i za državu da reši ovaj slučaj. Ubistvo Jelene Marjanović postalo je državna tema. Tužilac, međutim, nije zadovoljan prikupljenim dokazima i zato ubica još nije uhapšen – rekao je nedavno Vučić.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

One comment

Leave a Reply