milutin radosavljevic mili posle rijalitija

Produkcija izazvala totalno ludilo u vili

Nakon izbacivanja, došlo je do žestoke svađe. Ivan se posvađao sa Slavkom, Spahom, Vesnom, Đusom, dok je sa jednom učesnicom imao manji okršaj.

Kao i svake nedelje, i sinoć je organizovano izbacivanje iz luksuzne vile popularnog rijalitija.

Mili Radosavljević osvojio je najmanji broj glasova od strane publike 3,8%, dok je Ivan Marinković ostao u vili sa 5,7% glasova.

U toku izbacivanja, uključivao se veliki broj gledalaca.

Nakon toga i učesnici rijalitija imali su prilike da glasaju ko bi po njima trebalo da ostane u vili. Parovi su najveći broj glasova dali Ivanu Marinkoviću, ali ipak gledaoci su dali poslednju reč. Mili je napustio vilu rijalitija.

Produkcija je pomenula promene u rijalitiju, a to je upravo ono što su učesnici uradili pre Milijevog izlaska.
Dakle, pored glasova publike nedeljom za izlaske, glasaće i učesnici rijalitija za osobu koju žele da izbace iz vile. Sinoć su učesnici izglasali da Ivan ostane, ali to je bio samo test, a ovo pravilo važi od naredne nedelje.

Nakon izbacivanja, došlo je do žestoke svađe. Ivan se posvađao sa Slavkom, Spahom, Vesnom, Đusom, dok je sa jednom učesnicom imao manji okršaj.

Čitaj još  Novo iznenađenje za Kristijanove fanove!

Sa druge strane, Marijana je razmenila prozivke sa Ivanom, te ga je polila, a on joj je uzvratio i polio pićem, te su oboje završili u izolaciji.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply