ana sevic u vezi sa lukasom

Procurela poruka koju je Ana Sević poslala Lukasu!

Iz poruke koju mu je poslala 2. avgusta, može se jasno zaključiti da su njih dvoje bili u vezi pre njene udaje za Lazića, ali da su stare strasti sada obnovili.

Šok i neverica mnoge je savladala kada se u javnosti pojavila vest da je Ana Sević, supruga Darka Lazića tešila Acu Lukasa nakon razvoda od supruge Sonje.

Mnogi u ovu šokantnu informaciju nisu poverovali, a jedan magazin je do detalja opisao odnos Ane i Lukasa koji datira još od vremena pre nego što se udala za Darka. Ovde se navodilo i da su Lukas i Ana svoju vezu obnovili tokom njegovog razvoda, a da je za to saznao i Darko, kom se Ana pravdala da je sa Acom bila u vezi pre udaje za njega.

Jedan portal došao je u posed SMS poruke koja potvrđuje njihovu vezu. Ana je poruku poslala Aci i to baš u trenutku kada su mediji brujali da su se njih dvoje sreli u Crnoj Gori. Iz poruke koju mu je poslala 2. avgusta, može se jasno zaključiti da su njih dvoje bili u vezi pre njene udaje za Lazića, ali da su stare strasti sada obnovili. Ovu poruku prenosimo u celosti:

– Svako ima svoj način samodestrukcije, ovo je noćas moj. Postavila sam ti već pitanje: “Zašto?” i nisam dobila odgovor. Neću verovatno ni sada, a mojih milion pitanja “zašto?” je zaslužilo da mi odgovoriš. Moji pozivi su zaslužili da budu odgovoreni, jer kad ti meni napišeš: “Javi mi se, trebaš mi”, ja se javim, jer ti trebam! Zaslužila sam ja mnogo toga, svakako sve suprotno od ovoga što sada radiš – napisala je Ana i tada priznala:
– Posle onoga što se desilo pre pet godina obećala sam sebi da nikada nikome više neću dozvoliti da probudi u meni taj osećaj, ponovo sam dozvolila. I to ponovo tebi, zato što sam želela da ti verujem, zato što sam želela da ti pružim šansu da mi dokažeš da si sve ono što ja mislim da jesi. Ali ti i ja tebe vidimo drugačijim očima. Žao mi je što ne možeš sebe da vidiš onako kako te ja vidim. Taj čovek koga ja vidim, ne radi ovakve stvari. Uvek sam te na prvom mestu poštovala kao čoveka, pa tek onda kao muškarca – piše Ana koja otkriva da Lukasu želi sreću:

Čitaj još  Cakana se onesvestila na žurci!

– Nikada ništa ne bih uradila da te povredim jer želim da budeš srećan. I pored svega što si uradio, ja ti to i dalje želim. Nadam se da ćeš biti. Onda ćeš sebe gledati mojim očima i možda ćeš drugačije gledati na mene i moje ponašanje. Možda ćeš me razumeti. Možda ćeš ga, ako ništa, ceniti sa ljudske strane, jer ja posle svega ovoga i dalje želim da verujem da za sve ovo postoji realan razlog koji mi je morao biti nagovešten i objašnjen. Kakav god da je, ljudski je. Sve je bilo bolje od ovoga što ja sada prolazim. Verovala sam ti – napisala je Ana Sević.

Ana i njen suprug Darko Lazić, pisanja o njenoj aferi žestoko su demantovali, međutim, očekuje se nova reakcija nakon ovih napisa.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply