aca lukas novi status

Procurela još jedna estradna afera Ace Lukasa

“Nemam komentar, neka priča šta god hoće, ali ovo neću komentaristi. Uživam sa porodicom, na putu sam”, rekla je ovim povodom mlada pevačica.

U “Zadruzi” se sve češće pominju ličnosti koje nisu akteri ovog rijalitija, a sada se pojavila još jedna informacija koja je sve ostavila u šoku.

Pevačica Teodora Džehverović, koja je nekada zajedno sa Goranom Gačić i Tamarom Milutinović bila članica grupe “Đavolice”, nema nijednu lepu reč za svoje bivše kolegice i prijateljice.

Teodora je najpre ispričala da su je Tamara i Gorana psihički maltretirale, kao i da su na nastupima konzumirale narkotike.

Sada je, međutim, došlo do novog skandala, kada je Teodora izjavila da je Gačićeva imala seks sa Acom Lukasom, zbog, kako tvrdi, dva minuta spota.
– Nemam komentar, neka priča šta god hoće, ali Teodoru neću komentaristi. Uživam sa porodicom, na putu sam – rekla je ovim povodom Gorana.

Tamara je, s druge strane, bila rečitija i stala je u odbranu svoje kume Gorane:

gorana gacic

– Notorna je glupost reći tako nešto za Goranu jer je devojka poštena, udata je i ima bebu. Ne želim uopšte da pričam o tome niti da komentarišem svoje kolege, jer se svi mi dobro poznajemo. Više ne mogu da slušam to dete, koje ne prestaje sa glupostima. Njoj neko treba da začepi usta. Teodora govori o sebi kakav je čovek i jasno pokazuje da nema nimalo duše. Jedva čekam da izađe i da je suočim sa svim pričama koje je izrekla u rijalitiju. Teodora glumi žrtvu i ispada fina, dobra i jadna, ali je daleko od toga. Sada priča da nas dve nismo njen nivo i da je ona „postigla” da uđe u rijaliti, a mi smo napolju. Ali istina je da je tamo jer nema posla, niko je ne zove, a i kada bi ugovorila nastup, na svirke bi išla autobusom. Upravo zbog toga što im nije donosila novac, Teodori nije produžen ugovor sa „Grandom”, i to je istina – dodala je Tamara.

Čitaj još  Farma: Voditelj odlepio za novom ukućankom!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply