cola u zetri

Prepuna Zetra pevala sa Čolom! (VIDEO)

Zetra je bila premala da primi sve koji su želeli da prisustvuju spektaklu.

Najveća regionalna zvezda, Zdravko Čolić, sinoć je u svom rodnom Sarajevu pred prepunom Zetrom priredio pravi spektakularni koncert koji je trajao skoro tri sata, i za koji se tražila karta više.

– Dobro veče, Sarajevo i dobrodošli. Prošle su četiri godine od kada smo se zadnji put videli u Sarajevu, na Koševu. Proći ćemo kroz neko vreme, vratićemo se na stare pesme, pevaćemo i nove sa albuma ‘Vatra i barut’ – rekao je Čolić, pozdravivši publiku iz cele regije.

Cola u zetri

Koncert je Zdravko otvorio svojom dobrom poznatom numerom “Sinoć nisi bila tu”. Publika je u jedan glas, horski pevala zajedno hitove “Ti živiš u oblacima mala”, “Esma”, Krasiva”, “Zar se nismo shvatili”, “Merak mi je”, “Zagrli me”, “Ti možeš sve”… nizale su se pesme koje je Čolić izveo uz odličnu plesnu pratnju i scenografiju. Posebne emocije u prepunoj Zetri izazvale su numere “Čajorije šukarije” i „Okano“, koje je otpevao pred sam kraj koncerta.

Dobro poznata numera “Sarajevo” one nešto starije podsetila je na Olimpijadu.

Manji incident koji se dogodio kada je u blizini dvorane Zetra tokom koncerta bačen suzavac nije omeo publiku da uživa u spektaklu i Čolića vrati na bis kako bi sa njim otpevali balade „Što ti dadoh“ i „Ti si mi u krvi“.

Zdravko Colic Zetra

Koncert je pratio veliki broj novinarskih ekipa iz BiH i regiona, kao i mnogobrojne poznate ličnosti iz javnog i političkog života.

Čitaj još  Tina Ivanović pokazala savršeno telo u bikiniju! (FOTO)

Na partiju koji je organizovan posle koncerta, Zdravko se sreo sa mnogobrojnim prijateljima i kolegama.

Pogledajte deo Čoline atmosfere u Zetri:

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply