Preminuo svekar Tanje Savić na njen rođendan!

Pre mesec dana pevačica je sa suprugom i decom otputovala u Gold Kostu kako bi cela porodica bila uz Duškovog tatu kome se tada bolest pogoršala.

Tanja i Dusko

Posle teške bolesti svekar Tanje Savić, Đorđe Jovančević u sredu preminuo je u Australiji.

Pre mesec dana pevačica je sa suprugom i decom otputovala u Gold Kostu kako bi cela porodica bila uz Duškovog tatu kome se tada bolest pogoršala. Nakon skoro dva meseca provedenih u bolnici Tanjin svekar je preminuo, a Savićeva umesto da uživa u današnjem danu jer joj je rođendan, sa svojim suprugom i svekrvom organizuje sahranu, kojoj se još uvek ne zna tačan datum.

Tanjin otac: Laž je da se moja ćerka ne vraća u Srbiju!

Na spekulacije u medijima da je Tanja Savić ucenjena zbog dece i da ne dolazi više za Srbiju, njen otac Staniša rekao je da su to gluposti i neistine koje neko plasira u javnost.

– Tanja je dobro i u odličnim je odnosima sa svojim suprugom Dušanom. Među njima nema puno prepirki, super se slažu i puno se vole, oni su otišli za Australiju zbog mog prijatelja Dušanovog oca koji je jako bolestan i bilo bi neodgovorno da ga Dušan sada napusti – kaže Staniša Savić i dodaje da je njegova ćerka odlučila da u ovom teškom trenutku bude uz svog supruga.

Čitaj još  Seka Aleksić nikad nije bila mršavija! (FOTO)

Tanja i Dusko

– Moja Tanja sa mojim unucima ostaje kraj svog supruga koliko god to bilo neophodno. Za sad ostaju još neko vreme a duet sa Slavicom Ćukteraš će pričekati i svakako nakon Tanjinog povratka imaćete prilike da vidite dosta toga novog sto je spremila za svoju publiku i verne obožavaoce. Tanja je pozdravila svoje verne fanove koji je nestrpljivo čekaju i očekujte pravi bum pred leto – rekao je Staniša.

izvor: Alo

Facebook komentari

Leave a Reply