nikolina kovac i sasa kapor

Premijera spota: Saša Kapor – “Hotel Jugoslavija” (OFFICIAL VIDEO 2013)

Zvezda “Granda” Saša Kapor na snimanju spota za novi singl našao se u zagrljaju atraktivne crnke. Snimanje je trajalo skoro dvadeset sati, a spot se već može videti na Jutjubu.

Saša Kapor u zagrljaju atraktivne crnke! Ukoliko ste pomislili da mladi pevač nije veran Nikolini Kovač, sa kojom očekuje dete, niste u pravu. Saša je, ovoga puta, zavodio u spotu za novi singl, koji je za njega uradio Željko Joksimović.

Video-klip je sniman na tri lokacije u Beogradu, u studiju, ispred hotela “Jugoslavija” i na Slaviji. Snimanje je trajalo gotovo 20 sati, a dok se buduća mama i pevačeva verenica Nikolina odmarala kod kuće, Saša je uživao u ulozi zavodnika i društvu manekenke Jelene Maksimović. Pevač kaže da je zadovoljan spotom, koji se već može videti na Jutjubu.

– Spot je sjajan, bilo je naporno, ali smo uspeli da uradimo ono što nam je bila namera. Publika već pozitivno reaguje na pesmu i traži je na nastupima, što mi je posebno važno, budući da je ovo novi pravac, kada je o mom radu reč – rekao je Saša.

Čitaj još  Parovi: Učesnica završila sa Mladenom u krevetu (VIDEO)

Pesmu mozete preuzeti u sekciji NOVO na www.FOLKOTEKA.com

Leave a Reply