Premijera spota: Ivana Selakov – “Tek sad” (OFFICIAL VIDEO 2013)

Ivana Selakov snimila je skandalozan spot za novu pesmu „Tek sad“, u kojem zlostavlja muškarca! Ivana u ovom video-ostvarenju koristi sekiru, čekić, bušilicu, miševe kako bi zastrašila dečka vezanog za stolicu, udara ga i nemoćnog obara na zemlju, što bi po svemu viđenom bilo klasično promovisanje nasilja. To nikako nije dobra poruka koju šalje, pogotovo ne mlađim generacijama, koje vole njenu muziku.

Ivana Selakov

– Ivana je uvek imala dobre pesme, u to nema sumnje, karijera joj ide uzlaznom putanjom i nije jasno zbog čega je imala potrebu za ovakvim marketingom. Za sve treba imati granicu. Ona ju je imala. Do sada – kaže jedan Ivanin dobar prijatelj, koji želi da ostane anoniman.

Međutim, Selakovljeva očigledno ne misli tako, s obzirom na to da joj gluma u spotu, u kojem udara muškarca dok njemu lipti kriv iz usta, izgleda i te kako odgovara. Pored raznih „pomagala“ za mučenje u video-klipu je napisano koliki stepen bola zadaje i tako sortira oružje i oruđe od kojih muškarac ne bi imao šanse da preživi. Dok joj je nož u ruci, u desnom uglu ekrana piše 6/10, dok sa sekirom i bušilicom šanse da ostane u životu nema – 10/10.

Ivana na celu priču ne gleda na ovaj način.

– Spot je šaljiv i cilj je bio da ljudima izmami osmeh na lice i da ga dožive kao film ili video-igricu. Zabavno je što se žena sveti muškarcu za prevaru. Po komentarima vidim da se svima dopada i da su ga shvatili na način na koji treba da ga shvate. Poruka je da i žena može biti opasna. Daleko od toga da se propagira nasilje, baš niko nije shvatio tako – naglašava Selakovljeva.

Čitaj još  Farma: Jelenu u ovakvom izdanju još niste videli (VIDEO)

Music: Aleksandra Milutinovic
lyrics: Aleksandra Milutinovic
Arr: Nihad Petonjic i Aleksandra Milutinovic
Video production: Nemanja Novakovic i LCF media
VFX : Uros Igic
Glumac: Marko Vojinovic
Hair: Pedja Bozic
Make up: Natasa Miljkovic

izvor: Kurir

Leave a Reply