Premijera spota: IN VIVO – “Gazda” (OFFICIAL VIDEO 2014)

Popularni muzički dvojac In Vivo sa ponosom predstavlja spot za pesmu „Gazda“. Kada je reč o video produkciji, In Vivo uvek pomera granice, a svaki novi spot postavlja nove standarde. Kako bi finalno rešenje spota bilo savršeno, montaža je trajala nekoliko dana duže nego što je planirano, pa su fanovi već postali nestrpljivi.

In Vivo 2014

– Nakon nekoliko spotova snimanih po celom svetu, od Tajlanda i Singapura do Francuske i Italije, odlučili smo se da ovaj snimimo u studiju. S obzirom na to da smo poznati po nestandardnim i zahtevnim video-spotovima i ovaj smo planirali u tom pravcu. Iako je sniman u studiju, nije bilo nimalo jednostavno. Imali smo osam različitih scenografija, odlične automobile od kojih i najskuplju verziju poslednjeg modela automobila Maybach. U spotu je bilo čak 52 odevne kombinacije, što za nas, što za sve ostale aktere. Inače, pesma je minimalno odstupanje od našeg dosadašnjeg pravca u muzici, sadrži i narodnjačke elemente – objašnjavaju Igor Maljukanović i Neven Živančević.

Spot je rađen u DM Sat produkciji. Modni kreator Marina Milovanović bila je zadužena za stajling. Iako se to iz naslova ne može odmah zaključiti, reč je o pesmi sa ljubavnom tematikom, a ideja za nastanak pesme rodila se pre nekoliko godina. Kao i do sada, Igor i Neven su kompletni autori pesme.

Čitaj još  NOVI SPOT: Rada Manojlović - "Za bivše ljubavi" (OFFICIAL VIDEO 2016)

Music: Igor Maljukanovic
lyrics: Neven Zivancevic
Arr: IN VIVO

Harmonika: Dusan Stankovic
Prateci: Ksenija Milosevic

Facebook komentari

Leave a Reply