halid muslimovic idu suze spot

Premijera spota: Halid Muslimović – “Idu suze” (OFFICIAL VIDEO)

Halid Muslimović snimio je spot za pesmu “Idu suze”. Pevač je spot poverio Dejanu Milićeviću, a on je ispunio obećanje dato Halidu da da će njegov spot biti totalno drugačiji od drugih, a osim toga sigurno i jedan od najskupljih.

Muslimović se zahvaljujući odličnoj Milićevićevoj režiji novim spotom vratio u doba kralja Luja XIII, odnosno davne 1600. godine. Tako ćemo i u novom Halidovom spotu, ali na moderniji način kroz pesmu “Idu suze”, videti nove avanture trojice, a kasnije i četvorice, kraljevih musketara.

– Došli smo na ideju da možemo režirati jedan takav film ili seriju. Prihvatio sam Dejanovu ideju pa ako nekada bude prilike možda tako nešto i snimimo. Moram priznati da me Milićević sa svojom ekipom, bez obzira što smo i ranije dosta sarađivali, ponovo prijatno iznenadio svojim profesionalizmom. Ovo je sigurno jedan od najskupljih spotova u regionu. Napravili smo nešto drugačije, nešto što do sada na estradi niko nije uradio. Siguran sam da će i publika pozitivno reagovati kada bude videla ovaj novi video – siguran je Muslimović.

Čitaj još  Premijera spota: Željko Stojanović & Lubee Game - "Encore" (OFFICIAL VIDEO 2013)

Spot pogledajte OVDE

Music: N. Rahmanic Keze
lyrics: N. Rahmanic Keze
Arr: M.A. Kemis
Video: Dejan Milicevic

izvor: Kurir

Leave a Reply