Premijera spota: Danijela Martinović – “Iluzija” (OFFICIAL VIDEO 2014)

Hit “Iluzija” Danijele Martinović brzo se penje na top listama širom regije.

– Veselim se što konačno mogu podijeliti s publikom spot kojim sam jako ponosna. Uživala sam u svakoj sekundi snimanja iako je ekipa od oko 15 ljudi radila skoro dvadeset sati! Celi tim je dao najbolje od sebe a atmosfera je celo vreme bila opuštena i zabavna! Snimanje nekih scena me iznenadilo ali u potpunosti sam verovala Dariju koji je od početka imao jasnu viziju kako spot u konačnici treba da izgleda. Model koji snimao u spotu Feđa je bio zaista divan i profesionalan i sa lakoćom smo stvorili ovu dobru energiju! – izjavila je Danijela.

– Zahvaljujem svima koji su bili sa mnom, publici i medijima. Veselim se koncertima koji nas očekuju u narednim mesecima širom regije! – rekla je pevačica.

Video spot je režirao mladi Dario Radusin, model u spotu je rečki maneken Feđa Džafić, dok su za savršen Danijelin izgled zaslužni makeap umetnica Marija Butković i frizer stilista Mijo Majhen. Muziku za pesmu “Iluzija” potpisuje Petar Grašo, tekst je napisao Petar Grašo uz asistenciju Antonije Šole, dok produkciju potpisuje Enes Tvrtković.

Čitaj još  Farma: Farmer izgubio kontrolu pa napravio haos (VIDEO)

Scenarij i režija: Dario Radusin
Make up: Marija Butković
Frizura: Mijo Majhen
Styling: Lea Krpan by NOIR, NEBO, PINK STORE, OZ NAKIT

Facebook komentari

Leave a Reply