Prebijena Sindi Models u moricama i podlivima! (FOTO)

Ivana Stamenković sudu dostavila fotografije s podlivima i lekarske nalaze koji potvrđuju da ju je bivši muž pretukao, ali i pored toga on je dobio starateljstvo nad ćerkom.

Sindi Models modrice

Nakon što joj je sud oduzeo ćerku Petru (4) i starateljstvo dodelio njenom bivšem mužu Nikoli Pavloviću, Ivana Stamenković Sindi otkrila je da je tokom braka bila žrtva porodičnog nasilja.

Kurir je došao u posed dokumentacije koja potvrđuje njene optužbe. Na osnovu izveštaja sudskog veštaka, zapisnika o kliničkom pregledu iz Instituta za sudsku medicinu i fotografija s podlivima na licu, utvrđeno je da je Ivanu (koja je u to vreme nosila prezime Pavlović) bivši muž pretukao 12. februara 2012. godine i tom prilikom joj naneo lakše telesne povrede.

Ivana Models masnice

– Ove povrede nanete su delovima ljudskog tela ili dejstvom tupine, teškog i zamahnutog mehaničkog oruđa, a u konkretnom slučaju povrede su mogle nastati u predmetnom događaju sa više udaraca šakom savijenom u pesnicu, stopalom, laktom, kolenom ili stezanjem – stiskanjem prstima šake (noktiju) osumnjičenog za vrat oštećene (pokušaj zadavljenja, zagušenja) – stoji u izveštaju sudskog veštaka.

Ivani su povrede nanete, kako stoji u izveštaju, u noći kada je s mužem razgovarala o pomirenju.

Nalaz o Ivaninim batinama

– Sve vreme braka suprug me je maltretirao i često tukao, čak i kad sam bila trudna. Pokušao je da me steže za vrat i davi, bacao me je na pod, a jednom prilikom sam zadobila i prelom rebra. Najčešći razlozi svađe bili su njegovo odsustvo od kuće, dolazio je pijan a često me je i varao – ispričala je Ivana i dodala:

Čitaj još  Uskoro domaći film o ubijenoj Jeleni Marjanović

Medicinski nalaz

– U nedelju oko ponoći otišli smo u njegov stan da se dogovorimo o eventualnom pomirenju, pošto smo prethodno bili u bračnom savetovalištu. Nikola je odmah počeo da me vređa i da mi govori kako sam loša majka. Kad sam mu odgovorila da neću da živim kako se njemu sviđa, on je počeo da me davi i udara pesnicama u glavu.

Pevačica je pokušala da pozove policiju, ali joj je suprug uzeo telefon. Sutradan se javila lekaru, koji je konstatovao da ima povrede glave, lica i vrata u vidu krvnih podliva i oguljenja kože.

Nalaz vestaka Ivana Stamenkovic

izvor: Kurir

Leave a Reply