sinan sakic sa casom

Poznati pevač ponovo pijan ko letva! (FOTO)

Pevač se sve vreme cerekao i hvatao za glavu, a kad je krenuo kući, morao je da se pridržava za prijatelja da ne bi pao.

Sinan Sakić, po svemu sudeći, ne može da se odrekne alkohola. Posle teškog perioda kad se borio sa zavisnošću, pevač je nastavio da konzumira alkohol, koji je mogao da ga košta života.

sinan sakic ponovo pijan

Paparaco dnevnog lista uslikao je Sakića u sredu uveče na promociji novog albuma Dženana Lončarevića kako cirka sve što mu je palo pod ruku. Pio je kao da mu je, što bi se reklo, poslednje. Toliko se olešio da se sve vreme cerekao. Sva sreća pa je s njim bio prijatelj, za kog se pevač pridržavao kad je krenuo kući.

sinan sakic ponovo pijan

Iako su ga prošle godine mnogi otpisali zbog ovog poroka, on je smogao snage da iz svega izađe kao pobednik. Tvrdio je da se ni u ludilu ne bi vratio u pakao alkoholizma, ali je pogazio svoju reč.
– Čovek nekad samom sebi želi zlo. Iako mi je bog dao sve u životu, đavo mi ne da mira. Nisam shvatao da sam sebi neprijatelj, nisam video da sebi činim strašno zlo. Decenijama sam sebe trovao alkoholom, nesvestan da čovek ne treba da baca i uništava ono što mu je bog dao – rekao je tada Sinan.

Čitaj još  Karleušin fan napisao njene inicijale na penisu!

izvor: Kurir

Leave a Reply