dado glisic ocajan

Poznati pevač izgubio studio od 250.000 evra!

Goniće ga do Strazbura: Dado podneo tužbu Višem sudu RS protiv sudije za kog tvrdi da je korumpiran i da hoće nezakonito da mu oduzme imovinu.

Dado Glišić ostao je bez muzičkog studija „The best“ u Banjaluci, u koji je sa svojom porodicom uložio više od 250.000 evra.

Kako pevač tvrdi, imovina mu se nasilno oduzima zbog sudije Siniše Bosnića, kog je zbog toga tužio Višem sudu.

– Prolazim kroz jedan od najgorih momenata jer mi oduzimaju studio u koji sam uložio pola svog života, ali i novac i trud. Po kriminalnoj presudi sudije Siniše Bosnića, ostao sam bez studija, ali mimo svih zakona! On je protivpravno doneo presudu i tužiću ga Višem sudu, a ako ni to ne pomogne, potražiću pravdu i u Strazburu. Viši sud uskoro treba da saopšti konačnu odluku i nema nikakve sumnje da će pasti Bosnićeva nezakonita odluka, ali on, znajući kako je sve kriminalno odredio, pokušava da ignoriše i Viši sud. Ja nisam prvi slučaj u Banjaluci, i ranije su ljudi proživljavali pakao od iste osobe, moraće da mi daju studio za koji sam se borio. Ovde je sve korumpirano, jedva čekam da se preselim u Beograd, verujte mi – veoma potresen kaže Dado i naglašava:

Čitaj još  Ana Stanić u bikiniju!

– Zasad ne mogu da detaljišem bez advokata. Povreda učinjena meni i mojoj porodici je ogromna i čim mi pravni zastupnici dozvole da pričam o detaljima, obavestiću javnost. Poenta je da taj sudija nezakonito želi da otuđi moj studio, u koji sam uložio više od 500.000 km – zaključuje Glišić.

izvor: Kurir

Leave a Reply