ispovest sladjane vujicic

Potresna ispovest o gubitku bebe popularne pevačice!

Nije želela da je sažaljevaju, niti sebi da dozvoli da padne u depresiju. Te momente ne poznaje.

Pevačica „Alegro benda“ je mislila da će joj 2015. biti najlepša u životu – zatrudnela je. Samo nakon dva meseca, izgubila je bebu. O tome priča prvi put. pevačica „Alegro benda“.

– Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica – počinje svoju priču za „Blic“ Slađana Vujičić.
O spontanom pobačaju dugo nije želela da govori. Onda je rešila da ispriča kako se osećala, da bi i druge žene, koje se nađu u istoj situaciji znale da nisu same.

– Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: sada ću da se obesim i doviđenja – kaže Slađana.

Ipak, takvo stanje je privremeno. Iako ga psiholozi opisuju kao jedno od najtežih, žena mora da nastavi dalje.

– Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Rešila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rešenje – objašnjava pevačica.

Nije želela da je sažaljevaju, niti sebi da dozvoli da padne u depresiju. Te momente ne poznaje.
– Od toga što ćete da se zatvorite u sobu, ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas, nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stojički iznesete – kaže pevačica.

Čitaj još  Jelena Karleuša prigrlila đubretara

Iako joj je još u glavi momenat kada su joj lekari saopštili da je izgubila bebu, Slađana na život gleda vedrijim očima.

– Pogledam se, dobro razmislim i kažem: samo da smo živi i zdravi. Što se kaže, bog je to tako namestio da se to desi. Ko zna iz kog razloga. Priroda odbacuje verovatno nešto što nije bilo dobro – kaže pevačica.

Ovaj gubitak je nije sprečio da misli o lepim stvarima i planira budućnost. A njen partner joj je najveća podrška.

– Partner i ja idemo dalje. Nadam se da ćemo sve uskoro zaboraviti. Planiramo venčanje, malu ceremoniju. Veliko slavlje ostavljamo za druge dane, a do tada nadam se, doći će i beba – osmehuje se Slađana.

izvor: Blic Žena

Leave a Reply