Posvađali se Kaća i Bane!

Par se posvađao u njihovom stanu jer pevačica zbog svojih obaveza nije mogla da prisustvuje događaju na koji su oboje bili pozvani.

Kaca i Bane

Bane Janković i Katarina Živković, pošto je voditelj pre desetak dana jedva preživeo infarkt, žestoko su se posvađali i umalo raskinuli.

Naime, između njih je izbila svađa u utorak uveče u njihovom stanu jer pevačica zbog svojih obaveza nije mogla da prisustvuje događaju na koji su oboje bili pozvani, a Kaća je u poslednjem trenutku svom dragom javila da zbog treninga ne može da ide s njim.

– Njih dvoje su se nekoliko dana ranije dogovorili da idu na tu proslavu, međutim, Katarina je u poslednjem trenutku odlučila da ne želi da ide s njim. Kada je to saopštila Banetu, on je poludeo, a onda je ona pred masom ljudi preko telefona počela da urla na njega – ispričao je dobro obavešteni izvor

– Ona je vikala i ponavljala: „Rekla sam ti da u pet sati imam trening i ništa me ne interesuje. Idi ti gde hoćeš, a meni ne pada na pamet! Ti nisi normalan! Ima sada da dođem kući i da spakujem svoje stvari, ne zanima me više ništa.” Nekolicina nas je slušala njihovu raspravu, ali je pevačica nakon toga nastavila da trenira i delovalo je kao da joj je posle toga bilo lakše jer se ispraznila – dodaje izvor.

Čitaj još  Milica Pavlović oduševila publiku u Vukovaru i Zavidovićima!

Podsetimo, voditelj je pre desetak dana preživeo infarkt, usled pucanja krvnog suda. Bane je u bolnici proveo tri dana i sad se oseća mnogo bolje, mada mu je, kako je rekao, i dalje nije stabilno. Dok je bio u bolnici Kaća je neprestano bila uz njega, uplašena i salno je plakala.

izvor: Kurir

Leave a Reply