zapaljen auto tamare djuric

Posle zapaljenog auta, bivša farmerka dobila novi!

Starleta i dalje tvrdi da ni u koga ne sumnja i da ne razume zašto bi njoj bilo ko tako nešto uradio.

Đurićevoj je automobil kupio momak čim mu je poslala fotku ugljenisanih kola. I dalje je u čudu što se to njoj desilo, jer se nikom nije zamerila.

Starleta Tamara Đurić u sredu ujutro ostala je bez automobila marke „porše“ koji su joj zasad nepoznati počinioci zapalili dok je bio parkiran ispred njenog stana na Dedinju.

Ali samo 24 sata kasnije za Tamaru je poručen isti takav i sada starleta čeka da je pozovu kako bi ga preuzela.

Đurićevoj je „porše“ kupio dečko čim mu je poslala fotografiju ugljenisanog automobila. Pozvali smo bivšu učesnicu „Farme“ i ona nam je potvrdila da je „porše“ poručen za nju, ali nije želela da nam kaže ko je misteriozni tip s kojim je u vezi.

– Radujem se novom automobilu, ali to su samo materijalne stvari. Mnogo mi je važno da niko nije povređen, da nikome drugom osim meni nije naneta nikakva šteta – kaže Đurićeva.
Ona i dalje tvrdi da ni u koga ne sumnja i da ne razume zašto bi njoj bilo ko tako nešto uradio.

– Znam da niko nema razloga da zapali moj auto jer sam uzoran građanin, nikom se nisam zamerila. Čak mislim da je u „poršeu“ izgorela instalacija, jer je auto već bio star. Ne znam… Bila sam u policiji jutros, zvali su me po službenoj dužnosti. Žao mi je što nisam mogla mnogo da im pomognem, ali ostavljam ih da rade svoj posao. Oni će sigurno utvrditi da li je požar podmetnut ili je nešto drugo u pitanju. Samo mi je krivo što se moja porodica potresla, ali proći će vreme, pa će se i to zaboraviti – zaključila je Tamara.

Čitaj još  Parovi: Učesnica posle izolacije napustila rijaliti!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Leave a Reply