natasa bekvalac sa ocem

Posle Sandre Afrike, Nataša Bekvalac u Poreskoj upravi!

Pevačica tvrdila inspektorima da joj je otac dao veliku svotu za luksuzan stan na Dedinju i da su njeni honorari „prenapumpani“ u medijima.

Pevačica Nataša Bekvalac provela je juče skoro dva sata u Poreskoj upravi, gde je davala iskaz inspektorima, a u pokušaju da opravda svoje bogatstvo i dokaže da uredno plaća obaveze, pozvala se na svog tatu Dragoljuba.

natasa bekvalac u poreskoj upravi

Naime, prema grubim procenama, srpska estrada godišnje utaji čak 87 miliona evra, i to tako što ne prijavljuje stvarne prihode. Da bi se to sprečilo, Poreska uprava je počela da poziva pevače na razgovor, a među prvima na red je došla Nataša Bekvalac.

– Nataša je dobila poziv za razgovor i stigla je u 13.45 sati. Došla je taksijem, a u zgradi se zadržala skoro do pola četiri, kad je i kraj radnog vremena. Inspektorima je na uvid donela deo svojih ugovora kako bi pokazala da radi po zakonu. Pitali su je odakle joj luksuzan stan na Dedinju, koji je nedavno kupila, a ona je objasnila da joj je otac obezbedio znatan deo novca kako bi se skućila – priča izvor.

natasa u poreskoj

Nedavno je pri kontroli jednog beogradskog splava otkriveno da vodi duplo knjigovodstvo, prema kojem je ovoj popularnoj pevačici isplaćena veća suma za nastup nego što je pisalo u ugovoru, ali kad su je juče za to pitali inspektori, ona je oštro negirala.

– Nataša je rekla da su honorari za njene nastupe koji se pojavljuju u štampi „prenaduvani“ i da su i po nekoliko puta manji – navodi naš sagovornik.

Pobegla od novinara

Kad je Nataša Bekvalac prilikom izlaska iz Poreske uprave primetila ekipu novinara, vratila se nazad, a onda se okrenutih leđa dogovorila sa obezbeđenjem da izađe na sporednu kapiju. Do zaključenja broja Nataša nije odgovarala na pozive i poruke.

Čitaj još  Sandra Afrika ne izlazi iz kratke crne haljine (FOTO)

Afrika se vadila na babu

Podsetimo, prva koja se pojavila na razgovoru u Poreskoj bila je Sandra Prodanović, poznatija kao Sandra Afrika, koja je pozvana jer poseduje vilu, dva džipa, gliser, luksuzni nakit i skupocenu garderobu. Ona je na ispitivanju u ponedeljak rekla da peva za džabe, te da je MBW X6 dobila od dečka, a „mercedes S320“ od svoje babe.

sandra sa dzipom

Neda Ukraden: Nisam došla zbog bolesti

I Neda Ukraden je pozvana da se juče javi u Poresku upravu, ali nije došla zbog bolesti.

neda ukraden kafana

– Poslednjih dana sam bila baš bolesna i prehlađena i zbog toga nisam otišla u Poresku upravu. Uredno sam se javila i danas ću se pojaviti sa celokupnom dokumentacijom koju sam pripremila. Nema čega da se plašim jer sam jedina pevačica kojoj novac od nastupa leže na račun. Ja investiram svoj novac zarađen u inostranstvu u Srbiju i to me odvaja od mojih kolega – poručuje Ukradenova.

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply