miljana o sasi popovicu

Posle pevača, Miljana maltretirala Sašu Popovića!

Kako kaže, ona je samo želela da se druži sa njima, ali su oni njene postupke pogrešno protumačili.

Direktor “Granda” Saša Popović doživeo je pakao zbog učesnice popularnog rijaliti programa, intrigantne Nišlijke Miljane.

Miljana je poznata i kao neko ko je proganjao poznate ličnosti, konkretno pevača Mišela Gvozdenovića, Nemanju Nikolića, Darka Lazića i Dušana Svilara.

Kako kaže, ona je samo želela da se druži sa njima, ali su oni njene postupke pogrešno protumačili. Sa druge strane, uspela je da napravi haos od života najvećem estradnom magu na ovim prostorima, Saši Popoviću.

– Sale mi se nije javljao na telefon, pa sam rešila da mu se osvetim tako što sam mu blokirala broj. Smislila sam način i to sam i uradila. Posle sam čula da sam Saši Popoviću napravila haos jer nije bio dostupan ljudima nekoliko sati, što je za njega smak sveta. Poludeo je i pozlilo mu je zbog toga. Bilo mi je žao što sam mu ugrozila život – otkrila je Miljana za dnevni list.
Ona je takođe objasnila i da, uprkos spekulacijama da joj se dopada sin folk zvezde Cece Ražnatović, Veljko, da on zapravo nije njen tip.

Čitaj još  Farma: Bivša farmerka ispljuvala Staniju!

– Veljko je meni prvi pisao na Fejsbuku. Znam da bi voleo da bude sa mnom. Neću ga potražiti sada kada sam izašla iz rijalitija jer mi se ne dopada, nije moj tip muškarca.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply