tanja savic belo

Posle medijskog prepucavanja, Tanja Savić renovira kuću roditeljima!

Pevačica je posetila svoje roditelje u Smederevu i rešila da im pomogne oko renoviranja kuće. Savićeva se dogovorila sa tatom da im ne da novac već da kupi potreban materijal.

Tanja Savić rešila je da ovu turbulentnu godinu za nju završi tako što će svima oprostiti sve, pa je posle pomirenja sa Darkom Filipovićem odlučila i da se izmiri sa porodicom.

tanja i dusan

Kako saznajemo, pevačica je posetila svoje roditelje u Smederevu i rešila da im pomogne oko renoviranja kuće. Savićeva se dogovorila sa tatom da im ne da novac već da kupi potreban materijal.

– Tanja je odlučila da stavi tačku na svađu sa roditeljima jer je njoj jako stalo do njih, a i zna koliko se muče. Pošto su njeni rešili da renoviraju svoj dom, prvenstveno kupatilo, pevačica se ponudila da im pomogne finansijski. Ona je pre nekoliko dana išla sa svojim suprugom Dušanom da kupi pločice. Iz radnje je zvala mamu da je pita kakve pločice žele za kupatilo, ali joj je Živana rekla da ona sama odabere. Pored toga, Tanja će decu svog brata počastiti bogatim paketićima, kao i stolicama za dečiju sobu. Stolice će biti u obliku diznijevih junaka – ispričao nam je blizak izvor Savićevoj.

Čitaj još  Parovi: Još jedan šokantan ulazak u kuću!

tanjini roditelji

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tanjom, ali ovim povodom nije želela ništa da komentariše:

– Nemam komentar – bila je kratka Savićeva.

izvor: Alo

Više o Tanjinoj svađi sa roditeljima OVDE

Leave a Reply