ceca na moru

Posle Ljubljane i Budimpešte, Ceca dobila još jedan apartman!

Pevačica je ovim gestom postala privilegovana budući da su apartmani u ovom hotelu obeleženi slovima.

Ceca Ražnatović od sada može da se pohvali da jedan apartman u najluksuznijem hotelu na Crnogorskom primorju nosi njeno ime. Naime, menadžment kompleksa u Bečićima nazvao je jednu smeštajnu jedinicu po folk zvezdi jer ona tu redovno odseda.

Inače, ovo nije prvi takav slučaj, pošto Cecino ime nose još dva apartmana – u Ljubljani i u Budimpešti. Ražnatovićeva je ovim gestom postala privilegovana budući da su apartmani u ovom hotelu obeleženi slovima.

– Menadžment se na ovaj potez odlučio jer želi da se na neki način oduži pevačici za promociju hotela. Kad god boravi na primorju, ona odseda baš u tom kompleksu. Tada Ceca izazove veliku medijsku pažnju, što doprinosi reklami kompleksa. Tokom leta na ulaznim vratima će biti postavljena pločica na kojoj će pisati „Ceca“ – kaže izvor blizak menadžmentu hotela.

ceca u becicima

Kako dalje saznajemo, ovaj apartman ima dve spavaće sobe, kupatilo sa džakuzijem, dnevni boravak i kuhinju, kao i veliku terasu s pogledom na more. Pevačica će u njemu moći da se odmara kad god poželi jer će njena rezervacija važiti tokom cele godine.

Iz PR službe folk zvezde nisu želeli da komentarišu naša saznanja, već su samo poručili da Ceca rado odseda u tom hotelu. Inače, ona će već ovog vikenda uživati u Crnoj Gori zbog koncerta koji u nedelju veče ima u Budvi.

Čitaj još  Ana Štajdohar izgubila bebu!

Ceca rasprodala Budvu!

Karte za Cecin koncert u najvećoj diskoteci u Budvi su planule. Nekoliko dana pred njen nastup nemoguće je rezervisati i separe, za koji je bilo potrebno izdvojiti čak 1.000 evra. Na ovom mestu Ražnatovićeva peva svake godine i uvek postavi nove rekorde.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply