Posle brushaltera, Nina Badrić pokazala i donji veš!

Nakon što je pre nekoliko dana tokom nastupa u Mariboru Slovencima pokazala bujni dekolte, pop pevačica Nina Badrić je ovog puta odlučila da beogradsku publiku počasti pogledom na svoje međunožje.

Nina Badric donji ves

Da li u želji da što manje toga ostavi mašti ili iz nekog drugog razloga, tek hrvatska pevačica je na snimanju u Košutnjaku, gde je bila gost kod Nikole Koja, obukla crnu, dugačku bundu koja je sa prednje stranje više otkrivala nego što je sakrivala.

Tako su prisutni, naročito pripadnici muškog roda, mogli da uživaju u prizoru koji se ne viđa svakodnevno jer je pevačica uglavnom zakopčana od glave do pete. Ipak, na ovoj fotografiji vidi se kako sevaju njene bele gaćice, koje su pak dodatno privlačile poglede ka intimnim predelima pop pevačice. Tako je i naš paparaco ovekovečio njen donji veš, koji, ruku na srce, i ne ide uz ovu crnu toaletu.

Nina Badric u bundi

Postavlja se pitanje da li su prisutni osim intimnog rublja mogli da vide i nešto više. E sad, da l‘ je Nina uradila „brazilku“ ili su bele gaćice namerno obučene zbog kontrasta s bundom, niko nije mogao da tvrdi sa sigurnošću. A Nina, koja jedina zna odgovor, nije bila dostupna da razreši ovu misteriju.

Čitaj još  Vesna Zmijanac: Nisam znala kako boli liposukcija!

izvor: Alo

Leave a Reply