maja marijana

Posle batina, Maja Marijana sa mužem došla na snimanje?!

“Čisto poslovno, takav je odnos dok završimo s nekim nastupima koje smo dogovarali kada smo bili zajedno. Kao što vidite, meni je prelijepo ovako, slobodnoj”, rekla je vidno raspoložena pjevačica.

Kakav šok u Brčkom! Maja Marijana je na snimanje u OTV „Valentino” došla sa bivšim, nevjenčanim suprugom Mladenom Šmakićem!

Prvo je u studio došao Mladen. Koliko mi, toliko i on je bio šokiran kada nas je tu vidio. Šta sada da keže, otkud on tu… sigurno se pitao Mladen. Kada smo ga željeli fotografirati, prišao nam je i zamolio da ga ne slikamo. Rekao je kako je došao na snimanje s Majom, ali da to ništa ne znači.

Podsjetimo, Maja ga je napustila nakon fizičkog zlostavljanja. Dugo se u Srbiji i Austriji krila od njega, plašeći se za svoju bezbjednost, poručivši mu kako se ne želi vratiti u njegov zagrljaj.

maja marijana valentino

Za razliku do njega, pjevačica nije bila šokirana kada smo je pitali otkud Mladen u njenom društvu. Rekla nam je kako odranije, dok su bili zajedno, imaju nekoliko nastupa koje su ugovorili i koje moraju realizirati, ali da to ne znači da je on njen menadžer, niti ljubavni partner.

– Čisto poslovno, takav je odnos dok završimo s nekim nastupima koje smo dogovarali kada smo bili zajedno. Kao što vidite, meni je prelijepo ovako, slobodnoj. Uživam sa kćerkama, hvala Bogu imam dovoljno nastupa i emotivno sam ispunjena – bio je kratak Majin komentar.

Čitaj još  Seka Aleksić: Ne menjam stajling ni zbog koga! (VIDEO)

Priznat ćemo da Marijana izgleda puno bolje nego prije. Ne samo da se proljepšala, već je i svoju liniju dovela do savršenstva. A, i ostali pjevači su te večeri imali samo riječi hvale za nju. Bila je sigurno jedina pjevačica na tom snimanju s kojom su se fotografirali gotovo svi koji su bili te večeri u Bijeloj kod Brčkog.

izvor: Expres

2 comments

Leave a Reply