maja marijana oprostila batine

Posle batina i javnog ismejavanja, Maja Marijana rešila da se vrati mužu?!

Pevačica pak nije želela da komentariše njen odnos sa Mladenom. Potvrdila je da su u dobrim odnosima.

Maja Marijana zaboravila je na sve udarce koje joj je zadao bivši muž Mladen Šmakić i nedavno mu je pružila ruku pomirenja.

Bivše supružnici se u poslednje vreme često mogu videti zajedno. Maja Marijana je Mladenu izgleda rešila da oprosti batine koje je godinama trpela, pa i one od pre dve godine, kada je završila u bolnici zbog potresa mozga.

Mladen se nedavno pohvalio da je bio sa Majom na njenom nastupu, rekavši kako je Maja super radi i da baš ima posla.

Inače, Šmakić, otkako ga je Maja napustila, pevačici nije dao mira. Na sve načine je pokušavao da se pomiri sa njom, pa je ona čak i bežala od njega.

maja oprostila mladenu batine

Ipak, Maja je na kraju popustila. Iako je podnela zahtev za dobijanje starteljstva nad njihovom ćerkom, sa bivšim je ponovo u dobrim odnosima.

– Mladen je pokušavao da se pomire, ali ona nije želela. Bila je povređena. Kako je vreme prolazilo, situacija se smirila i ona je rešila ponovo sa njim da ima normalnu komunikaciju. On ide s njom na nastupe, a i redovno je posećuje. I dalje ne žive zajedno, ali njihovi prijatelji veruju da će se Maja uskoro vratiti u zajednički stan – kažu izvori.

Čitaj još  Ivan i Goca: Ponovo se medijski prepucavaju

Pevačica pak nije želela da komentariše njen odnos sa Mladenom. Potvrdila je da su u dobrim odnosima ali i da njihov odnos treba da interesuje samo njih dvoje.

A samo pre nekoliko meseci, Mladen se na sve načine trudio da ponizi svoju suprugu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

3 comments

Leave a Reply