ena popov porodjaj

Porodila se Ena Popov, pa sebi čestitala porođaj na netu!

Pevačica je jedva čekala ovaj dan, a upravo danas voditeljka je rodila zdravu bebu.

Voditeljka Ena Popov porodila se večeras i na svet donela devojčicu.

Voditeljka se porodila u Novom Sadu, a porođaju koji je prošao u najboljem redu prisustvovao je i bebin otac Nenad Čanak.

Ena je tokom cele trudnoće bila jako aktivna i željno iščekivala dan da postane majka.

– Nenad je svaki dan sve srećniji, i ja sam isto, jer smo sve svesniji i svesniji. Čudno je, velika je to promena odjednom, ne možeš odmah biti svestan. Mislim da ja i sada nisam svesna dok ne uhvatim to malo biće u ruke – rekla je Ena još u toku trudnoće.

Sama sebi čestitala rođenje deteta!

Voditeljka koja se juče porodila i na svet donela devojčicu čestitala je sama sebi ovaj radosni trenutak. To je učinila u komentaru na sajtu “Blica” u vesti “Porodila se Ena Popov”.

Iako je u početku postojala sumnja da je to Ena, jer je malo neverovatno da neko sam sebi, u trećem licu, čestita rođenje deteta, klikom na sliku Ene Popov, automatski se prebacujete na njen Fejsbuk profil.

Čitaj još  Kemal Monteno: U Sarajevo ne dolazim jer sam prevaren!

ena popov blic

Čitaoci su uputili Enu na problem:

– Ena, povezana ti je Blic aplikacija sa Facebook-om.. Vidimo da si ti napisala ovaj komentar :) – napisao je čitalac pod imenom Predrag.

Očigledno je trudnicama, a posebno Eni, dosadno dok leže u porodilištu, a kako nije sasvim ovladala savremenim tehnologijama, došlo je i do toga da javno, sama sebi čestita rođenje bebe.

izvor: Kurir, blic

4 comments

Leave a Reply