ekrem jevric - svadja zbog sahrane

Porodica u svađi zbog Ekremove sahrane!

Jevrićeva familija iz Crne Gore tražila da dženaza bude u njegovom rodnom Gusinju. S tim se nisu složili njegova supruga i sinovi iz Amerike.

Rodbina Ekrema Jevrića (55) iz Crne Gore i njegova porodica iz Njujorka posvađali su se oko sahrane rijaliti zvezde.

Kako saznajemo, Ekremova familija je želela da dženaza bude u njegovom rodnom Gusinju da bi i njegova majka mogla da prisustvuje poslednjem ispraćaju, ali njegova supruga Igbala i sinovi iz Amerike nisu se složili s tim. Tako je juče Jevrić ipak sahranjen na groblju u Vašingtonu na Long Ajlendu, gde je odavno kupljena parcela za Jevrića preko jedne islamske organizacije. To je potvrdio njegov rođak Šefkir iz Crne Gore.

– Ne znam tačno preko koga je ranije kupljeno mesto na muslimanskom groblju, ali Ekrem tamo već ima svoju parcelu. Njegova majka Emina teško je to podnela. Majka ko majka, ima najveću želju da isprati svog sina, pa je tu bilo malo ljutnje i svađe jer je depresivna i pod lekovima. Pozlilo joj je, gubila je dah, pa je i Hitna pomoć dolazila i davala joj injekcije za smirenje. Mnogo je potresena jer nije bila na sahrani svog sina. Logično je da je sahranjen u Americi jer su mu tamo deca, koja će obilaziti grob – rekao je Šefkir.

I Ekremov prijatelj Čupo Kalač kaže da je bilo svađe oko Jevrićeve sahrane.
– Neki nisu bili za to da se ona obavi u Americi. Bez obzira na to što je rođen u Crnoj Gori, on mora da bude tamo gde su mu žena i deca. Žao mi je što nisam stigao da odem u Njujork, neprestano mislim na njega – rekao je Kalač.

Čitaj još  Ćemo polupao splav!

Stigli rezultati – završena misterija

Jevrićeva supruga i sinovi nisu verovali da je umro prirodnom smrću, pa su tražili obdukciju, a sahranu su zbog toga odložili za 24 sata. Ekremov rođak Šefkir kaže da su juče dobili nalaze obdukcije, koji su pokazali da je Jutjub zvezda preminula od srčanog udara.

– Upravo sam se čuo s bratom i rekao mi je da je Ekija dotuklo srce. On je ranije imao velikih problema i jednu operaciju, tako da je tromb učinio svoje. Iznenada je umro u kolima, niko se nije nadao da će doći do toga. Nakon operacije se polako oporavljao, čak je bio i u rijalitiju. Život je čudo. Svi plaču za njim, toliko ljudi ga volelo i o njemu pričaju sve najbolje – rekao je Šefkir.

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply