kristina kovac

Porodica se odrekla Kristine Kovač zbog javne rasprave!

Kristina Kovač izazvala je porodični skandal kad se u subotu veče javno odrekla svoje starije sestre Aleksandre Kovač.

Otvoreno pismo koje je pevačica objavila na Fejsbuku razljutilo je njenog oca Kornelija Batu Kovača i najmlađu sestru Anju.

Prema rečima našeg izvora, oni su joj žestoko zamerili to što je javno oplela po rođenoj sestri i što je porodični prljav veš dospeo u javnost.

– Kornelije i Anja smatraju da problemi treba da se rešavaju u krugu porodice, a ne da se iznose pred široke narodne mase. Kristini su zamerili to što je u svom saopštenju iznela sve detalje svađe između njih dve – priča izvor.

I sama Kristina je u svom javnom obraćanju potvrdila da su je se i ostali članovi porodice odrekli.

– Aleksandri želim da joj se nikada ne desi osvešćenje, jer nisam sigurna da bi mogla da ga preživi. Volim je i uvek ću je voleti, ona koja je bila najmajčinskija sestra na svetu, med i mleko, najveći talenat i zvezda na nebu, najvrednija i razumna, dan-danas tugujem za njom. Anju volim i pozdravljam, pošto će sa ovim statusom ona sama otići iz mog života, mada je, realno, to već učinila – napisala je pevačica.

Čitaj još  Nada Topčagić: Pojedine kolege su samoživi foliranti!

Podsetimo, Kristina je u svom saopštenju objasnila da je svađa između njih dve počela u vezi s njenim horom Hardkorus, jer Aleksandra nije stala u sestrinu odbranu kad je Roman izrekao uvrede na njen račun.

Kornelije Kovač, otac Anje, Aleksandre i Kristine, nije želeo da iznosi detalje porodične svađe.

– Za sve što se dešava, nemam komentar, ostao sam bez teksta – kratko je poručio čuveni kompozitor.

izvor: Kurir

Kristinino otvoreno pismo pročitajte OVDE

Leave a Reply