porodica marjanovic

Porodica Marjanović sakrila bitnu stvar od javnosti!

“Uspela sam da nađem Zoranov broj telefona i stupim s njim u kontakt”, navodi detektiv i opisuje kako je izgledao Zoranov susret sa inspektorom.

Privatni detektiv Katarina Ostojić iz Beograda otrkila je do sada nepoznati detalj iz istrage!

– Kada je Jelena nađena u kanalu, odmah je bilo uočljivo da na desnoj ruci nema zlatnu burmu, koju nikada nije skidala. Inspektor koji je mene angažovao da radim na slučaju znao je to pre nego što mi je dao zadatak da navučem Zorana Marjanovića da se vidi sa njim! Porodica je o tome ćutala iz samo njima znanih razloga. Pitanje je da li je nekome smetala njena burma i brak sa Zoranom i da li je ubijena iz pakosti ili neke osvete? – kaže Katarina Ostojić i priča kako je dobila ulogu insajdera u tom slučaju.

– Pozvao me je inspektor (ime poznato redakciji) koji se bavio borbom protiv sajber kriminala. Upoznala sam ga ranije po preporuci jedne prijateljice, jer mi je trebao savet kako da se zaštitim od negativaca na društvenim mrežama. Pitao me je da li bih radila kao spoljni saradnik za policiju. Gurao me je u prostituciju i ubeđivao me da izvlačim informacije od ljubavnika, ali sam to odbila! Onda je rekao: „Ajde da vidim da li možeš za 24 sata da dođeš do Zorana Marjanovića i dovedeš ga kod mene.” To se dešavalo dva meseca posle Jeleninog ubistva. Uspela sam da nađem Zoranov broj telefona i stupim s njim u kontakt – navodi Katarina i opisuje kako je izgledao Zoranov susret sa inspektorom.

– On je imao opsesiju da je Zoran ubica i hteo je da ga strpa u zatvor. Dobila sam zadatak da dovedem Zorana kod njega, u jedan stan u Čika Ljubinoj ulici, u centru Beograda. Rekla sam Zoranu da mogu da ga odvedem kod derviša, koji će tobože da mu kaže ko je ubio Jelenu, i on se upecao na to! Bila sam u drugoj prostoriji dok su njih dvojica razgovarali. Inspektor je znao da je Jeleni skinuta burma i dva sata je terao Zorana da prizna zločin! Zoran je izašao sav pogubljen. Rekao mi je: „Odmah mi je ličio na inspektora koji jede ćevape na novinama”, i bukvalno nije znao gde su vrata. Zorica Mitrović nas je čekala u obližnjem kafiću. Kada smo Zoran i ja ušli, počela je da se trese. Pokušala sam da je smirim, govoreći joj da se opusti i da će sve biti u redu, ali nije vredelo. Ruke su joj se tresle i neprekidno je ponavljala: „Uhapsiće ga! Robijaću umesto Zorana!”– navodi Katarina Ostojić.
Umro Zoranov drug koji je trebalo da svedoči!

Čitaj još  Dunja Ilić izvisila za 'City records'!

Jelenina majka Zorica Krsmanović preminula je pola godine posle ubistva ćerke, pa će se u istrazi koristiti njena izjava data policiji nakon nalaska tela njene ćerke. Međutim, to nije jedina smrt ljudi bliskih Marjanovićima posle Jeleninog ubistva.

Naime, samo nekoliko meseci nakon što je telo nađeno na nasipu u Borči, od infarkta je preminuo Zoranov drug iz Borče, za koga se pričalo da ga je i obezbeđivao. Upravo je taj muškarac bio u pratnji Zoranu u kritičnim momentima, kada je, na primer, Zoran pušten posle prvog privođenja ili kada je policija pretresala kuću.

Taj muškarac srednjih godina nije bolovao, naprečac je preminuo kada je izašao iz kafića, ostavljajući za sobom bolesno dete. On je takođe mogao da razjasni šta se dešavalo u familiji Marjanović i kakav su odnos ukućani imali prema Jeleni.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Leave a Reply